Financiën

Het is voor elke vereniging van belang om de financiële huishouding op orde hebben. Daarbij is extra bestedingsruimte prettig om leuke dingen te organiseren voor leden. 

Op deze pagina vind je diverse manieren om de vereniging een financiële boost te geven. Mis je hier nog een initiatief of heb je een goed voorbeeld van een geslaagde actie? Deel het met ons via info@nbfbowlen.nl

Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden tot subsidie. Raadpleeg voor nog meer inspiratie en informatie ook eens sport.nl voor clubs.

Grote Clubactie

Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Deelnemen aan de Grote Clubactie zorgt voor saamhorigheid binnen de vereniging en kan tot mooie resultaten leiden. Kijk voor meer informatie op clubactie.nl.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je als vereniging geld sparen wanneer de leden van de vereniging online aankopen doen via sponsorkliks.nl. Jouw vereniging hoeft zich alleen maar aan te melden. Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu op sponsorkliks.nl kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van de aankoop wordt dan aan het account van de vereniging toegevoegd.

Rabo Clubsupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om de ambities te realiseren. Zo geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen. Meer over Rabo Clubsupport lees je op rabobank.nl.

Jeugdsportfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met bowlen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie en in sommige gevallen de benodigdheden zoals een bal of schoenen. Kijk voor meer informatie op jeugdfondssportencultuur.nl.