Opleidingsaanbod

De NBF biedt leden de kans zich te ontwikkelen tot zelfstandig bowlingtrainer of een opleiding te volgen tot wedstrijdleider.

Sporttechnische opleidingen
De NBF biedt trainersopleidingen aan op verschillende niveaus. We werken in onze opleidingen samen met opleidingen van de European Bowling Federation (EBF). De laagst opgeleide begint op niveau 1 en de hoogste eindigt op niveau 3. De BA biedt opleidingen aan van niveau 1 t/m niveau 2. De niveau 3 opleiding, ook wel Level III opleiding genoemd, wordt om het jaar door de ETBF aangeboden in Finland. Daarnaast bieden we ter kennismaking dit seizoen de opleiding tot NBF Basisbegeleider aan.

Klik hier voor meer informatie over de opleidingen voor trainers.

Opleiding wedstrijdleider
Om de bowlingsport te kunnen beoefenen zijn er wedstrijdleiders nodig. Deze mannen en vrouwen leiden de wedstrijden en toernooien letterlijk en figuurlijk in goede banen. Als wedstrijdleider sta je middenin de wedstrijd en draag je veel verantwoordelijkheid. De NBF is altijd op zoek naar nieuwe wedstrijdleiders. Om hen met een goed gevoel de baan op te sturen biedt de NBF een speciale opleiding aan voor wedstrijdleiders. Na het volgen van de basismodules is een cursist inzetbaar voor de NBF tijdens wedstrijden en evenementen.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot NBF-wedstrijdleider.

Sporttechnische opleidingen

Wedstrijdleiders opleiding

Contact

Voor meer informatie over de opleidingen:
Ben van Spronsen
06 - 53 71 12 42

opleidingen@nbfbowlen.nl