Adverteren & Partnerships

De Nederlandse Bowling Federatie is de nationale sportbond voor het bowlen. Met haar medewerkers en vele vrijwilligers zet de bond zich samen met de lokale verenigingen in om de bowlingsport zo succesvol mogelijk te maken in Nederland. De NBF wil zich voor iedereen die regelmatig de bowlingschoenen aantrekt inzetten en hen een zo leuk mogelijke ervaring bieden. Of je nou net naar de basisschool gaat, al tien jaar met pensioen bent, een beperking hebt of de absolute top wilt bereiken, de NBF is er voor alle bowlers.
 
De NBF is er niet alleen voor de bowlers, maar ook voor de zakelijke partners. De diverse media mogelijkheden en het sportieve imago van de NBF maken de bond een mooie springplank voor uw onderneming. Met speciale projecten op het gebied van jeugd, 50 plussers, Team NL Bowling, G-bowlers of gewoon via onze eigen Tabloid Bowlen.nl en Social Media kanalen.
 
Op deze pagina treft u een overzicht van alle media kanalen van de NBF. In de mediakit op deze pagina treft u een volledig overzicht van de exacte mogelijkheden en bijhorende tarieven. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de NBF via harry.brands@nbfbowlen.nl

Team NL Bowling

Team NL Bowling bestaat uit de beste bowlers van Nederland en doet met selecties van jeugdspelers, heren en dames mee aan EK's en WK's. Team NL Bowling doet op EK's altijd mee voor de medailles waardoor er in de regionale media regelmatig aandacht is voor de prestaties van de bowlers. In 2017 werd Xander van Mazijk Wereldkampioen Singles waardoor er ook in de nationale media veel aandacht voor zijn prestatie was.

Team NL Bowling is op verschillende manieren een interessant kanaal voor uw onderneming. Niet alleen kan een prominente plek op het tenue van de bowlers veel positieve aandacht opleveren, maar acties zoals bijvoorbeeld clinics voor uw organisatie zijn erg goed voor de teambuilding.

 

Bowlen.nl Tabloid

De tabloid Bowlen.nl is al vele jaren de tabloid voor al het Nederlandse bowlingnieuws. De professionele redactie ontwikkelt tweemaal per jaar een uitstekend blad met interviews, wedstrijdverslagen en leuke achtergrondverhalen.

De tabloid valt op deurmat bij alle leden van de NBF. Daarnaast is de tabloid ook te vinden in alle bowlingcentra in Nederland waardoor het een ideaal medium is om zowel de bowler als de bowlingondernemer te bereiken met pakkende advertenties.

De mogelijkheden om te adverteren in de tabloid Bowlen.nl zijn divers. Zo kunt u voor een standaardadvertentie gaan, maar ook uitpakken met een spread of zelfs met een flipcover om het blad heen. U kunt zelfs uw eigen promotiemateriaal laten toevoegen aan het te bezorgen pakket. Bekijk ale advertentie mogelijkheden op de overzichtskaart rechts of kijk in de volledige mediakit.

Online Mediakanalen

De NBF heeft diverse online kanalen, die veelvuldig ingezet worden om mee te communiceren. Het is de eenvoudigste manier om snel de interactie aan te gaan met de Nederlandse bowlingwereld. De NBF kan niet alleen zenden, maar ook de interactie aan gaan met bowlers.

De online mediakanalen van de NBF zijn ideaal om structureel in beeld te zijn bij de fanatieke Nederlandse bowlers. Er zijn regelmatig nieuwe producten op de markt en bowlers schaffen het hele jaar door nieuwe producten en diensten aan. Via onze online media kanalen is deze doelgroep ook het gehele jaar door eenvoudig te bereiken.

De online mediakanalen bestaan uit de website (inclusief app), Facebook, Instagram, YouTube en de nieuwsbrief. Via deze kanalen zijn diverse advertentiemogelijkheden waarmee de hele Nederlandse bowlingwereld snel bereikt kan worden. Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden in de mediakit.

 

NK Bowlen

De Nederlandse Kampioenschappen Bowlen is het grootste jaarlijkse kampioenschap op de Nederlandse Bowlingbanen. Jaarlijks vindt de NK plaats van mei t/m begin juli op één locatie. Deelnemers uit het hele land strijden in hun eigen leeftijdsklassen om de nationale titels..

De NK Bowlen bereikt vele bowlers en bowlingfans gedurende de periode dat er gespeeld wordt. Daarnaast kan het kampioenschap ook regelmatig rekenen op aandacht in de regionale media en in de lokale media van de nieuwe Nederlands Kampioenen.

Mede daardoor is de NK een mooie evenement om uw onderneming in de spotlight te zetten. Niet alleen vanwege het sportieve imago dat het oplevert, maar ook om gedurende een lange periode op veel aandacht te kunnen rekenen in de bowlingwereld.

Innovatieve en Maatschappelijke projecten

De NBF is continue bezig met projecten om de toekomst van de sport te verbeteren. Hierbij richt de NBF zich voornamelijk op Innovatie, Prestaties, Toegankelijkheid en Inclusiviteit. U kunt deze projecten altijd ondersteunen. Neem voor meer informatie over de huidige projecten contact met ons op.

Alle mogelijkheden en Tarieven

Bekijk hier de volledige mediakit met alle mogelijkheden en tarieven.

Advertentietarievenkaart Bowlen.nl Tabloid

Klik op de afbeelding om de advertentietarievenkaart en bijhorende verspreidingsgegevens te bekijken voor de Bowlen.nl Tabloid uitgaves in 2023.