NBF en Lanetalk presenteren:

Informatie

Tijdens de Road to Hoofddorp bereid jij je voor op de aankomende NK 2023 in Claus Bowling Hoofddorp en maak je kans op toffe prijzen!

Opzet
Door twee games te registereren in de Lanetalk app doe jij mee aan de Road to Hoofddorp, die we organiseren vanaf 15 mei 2023 t/m 4 juni 2023. Je mag het zovaak proberen als jij wilt, om zo hoog mogelijk te eindigen op één van de vier klassen: meisjes t/m 18 jaar, jongens t/m 18 jaar, dames 18+ en heren 18+.

Voor de 4 winnaars van iedere klasse wordt de volgende prijs beschikbaar gesteld door Lanetalk:
- Een PRO-account in de Lanetalk app t.w.v. 18 euro (90 dagen)
Onder alle deelnemers verloten we de volgende prijzen:
- 4x gratis deelname aan de NK 2023 in Hoofddorp 
- 4x een pre designed shirt van ODIN Sportswear
- 4x een PRO-account in de Lanetalk app t.w.v. 18 euro (90 dagen)


Deelname is gratis
Deelname aan de Road to Hoofddorp is gratis, net als het gebruik van de Lanetalk app. Natuurlijk moet je wel zelf een baan huren bij 1 van de 23 centra waar de app actief is. Zodra jij in de app een gratis account hebt aangemaakt, kun je jouw gegooide games koppelen aan jouw account. Dit kan ook nog na afloop van je game.

Veel succes
Download de app en reserveer jouw baan, dan vinden we je naam snel terug in één van de Lanetalk Leaderboards! In de week van 5 juni maken we alle prijswinnaars bekend via onze social media.

Veel succes, ook namens Lanetalk-ambassadeur Jason Belmonte:

Road to Hoofddorp Leaderboards

De challenge start op maandag 15 mei a.s.!

> Meisjes t/m 18 jaar
> Jongens t/m 18 jaar
> Dames 18+
> Heren 18+

Wat is Lanetalk?

Het Zweedse Lanetalk AB biedt met de mobiele applicatie Lanetalk de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en uitdagingen, waar en wanneer jij maar wilt. Het doel is daarbij te kunnen spelen tegen andere bowlers over de hele wereld.

De toekomstvisie van Lanetalk sluit aan op die van de NBF, waarbij we de bowlingsport voor iedereen toegankelijk én aantrekkelijk willen maken. Sinds 2019 is Lanetalk Official Scoringpartner van de NBF en werken we samen aan uitbreiding van het aantal speellocaties in Nederland en het aantal gebruikers. In 2020 vond de eerste gezamenlijke challenge plaats.

Ook bowlen via Lanetalk in jouw bowlingcentrum? Bezoek de website lanetalk.com en vind er meer informatie voor zowel bowlers als centra.