Zoomer en Cosgrove winnen finale 50+ Master Tour

maandag 22 augustus 2022

Zondag 21 augustus zijn de finales van de 50+ Master Tour 2021-2022 gespeeld in Franky's Nieuwegein. Anja Zoomer en Paul Cosgrove sloten de tour af als eindwinnaars.

Ruim 100 deelnemers kwamen dit weekend in actie om kans te maken op de eindzege van een, gezien de omstandigheden, goed gevuld 50+ Master Tour seizoen. Na 5 games voorronde gingen bij de heren en dames de beste 16 deelnemers door naar de finale. Hierin stonden nog eens 5 games op het programma.

Bij de dames nam Anja Zoomer na de voorrondes de leiding, om die in de finale niet meer uit handen te geven. Zij bleef Marja van Dijk - Uittenbogaard en Simone van Aalsburg voor. Bij de heren was het Jan de Jong die na de voorrondes aan de leiding ging, maar in tegenstelling tot Zoomer slaagde hij er niet in die leiding vast te houden. In de finale gingen vier man hem nog voorbij. Paul Cosgrove deed dat het beste en ging er met de eindzege vandoor, voor Gerrit de Kruijff en Jack Edelaar.

Klik hier voor de volledige uitslag van de finale 50+ Master Tour. Voor foto's van de prijsuitreiking klik je hier.
 


De Top 3's (© Gerrit Lodeweges)

Misschien ook interessant...

Uitslagen Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch

Zondag 27 februari werden in Franky's Nieuwegein de finales gespeeld van de NK 50+ Scratch. Dames & heren streden apart van elkaar in drie leeftijdsklassen om de eerste nationale titels van 2022. 

Geen Stedenontmoeting 50+ in november

De Stedenontmoeting die in het weekend van 12/13 november gepland stond gaat helaas niet door. Het is ons niet gelukt om de organisatie rond te krijgen.

Titels verdeeld tijdens NK 50+ Scratch in Nieuwegein

Zondag 19 februari werden in Franky's Bowling Nieuwegein de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch gespeeld. Het leverde de eerste Nederlandse kampioenen van het kalenderjaar op.

Perniaux (BEL) en Jeeves (GB) winnen Dutch Senior Open 2022

Het 15e STORM Dutch Senior Open 2022 is gewonnen door Veronique Perniaux uit België en de Brit Steven Jeeves. In Nieuwegein wisten zij het toernooi op hun naam te schrijven te midden van een geweldig internationaal deelnemersveld.