Zondag 22 mei starten de NK 50+ Dubbel

vrijdag 20 mei 2022

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

De NK starten zondag direct met 2 volle series. Er worden 5 games voorronde gespeeld, waarna twee keer 14 dubbels zich plaatsen voor de finaledag op 29 mei waar de prijzen verdeeld worden.

Klik hier voor het volledige serieoverzicht, alle regels en de contactgegevens om je in te schrijven, want er is nog een aantal plekken beschikbaar in series 5 & 6.

 

Misschien ook interessant...

Koning/Van der Veen en Van Hensbergen/Groen winnen NK 50+ Dubbel titels

Zondag 21 mei werden de finales gespeeld van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel. In Franky's Leiderdorp werden twee titels vergeven: De NK 50+ Dubbel scratch titel en de NK 50+ Dubbel handicap titel.

Van den Bogaard/Kok & Klaver/van Dijk Nederlands kampioenen 50+ Dubbel

Tijdens de NK 50+ Dubbel zijn zondag 29 mei de duo's Ron van den Bogaard/Eric Kok (scratch) en Didi Klaver/Karel van Dijk (handicap) Nederlands kampioenen geworden. De finales werden gespeeld in Franky's Bowling te Leiderdorp.

NK 50+ handicap gespeeld in Tilburg

Zondag 16 oktober zijn in Tilburg de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap gespeeld. Daarmee zijn de eerste Nederlandse kampioenen van seizoen 2022-2023 gekroond.

Perfect game in overvol NK-weekend

Afgelopen weekend zijn de NK 50+ Dubbel in Leiderdorp en de NK voor jeugd, senioren & elite in Eindhoven van start gegaan. Tijdens één van de voorrondeseries gooide Mitchel Klok een perfect game.