WK Senioren 50+ van start gegaan in Colombia

vrijdag 8 december 2023

Vrijdag 8 december zijn in Cali, Colombia, de Wereldkampioenschappen 50+ van start gegaan. Team NL Bowling komt in actie bij de Seniors heren en Seniors dames. Beide teams worden gecoacht door Lia Fievet en Frans Wagemakers.

Format
Er staan drie events op het programma voor beide '4-mans teams': Singles, Doubles en Teams. Op vrijdag zijn de dames in de zgn. Seniors klasse (50+) van start gegaan met de kwalificatie in het Singles Event. Tijdens de WK wordt er ook gespeeld in een zgn. Grand Seniors klasse, voor deelnemers van 65 jaar en ouder. Hierin komt Team NL Bowling niet in actie.

Op worldseniors2023.com vind je het gedetailleerde programma per dag en alle resultaten. Ook vind je er live streaming, die wordt gedeeld via de facebookpagina van onze Colombiaanse collega's. Klik hier om die pagina te bezoeken. Goed te weten dat er 6 uur tijdsverschil is tussen Cali en Nederland.

We wensen het team nogmaals veel succes!


 
V.l.n.r.: Kirsten van der Kooij, Claribel Muis, Debbie Zwart, Anja Zoomer, Auke Broekhuizen, Rob Gorter, Ernst Jan Bodemann & Ron van den Bogaard.

Misschien ook interessant...