Winnaars Lanetalk challenge Road to Hoofddorp bekend

woensdag 7 juni 2023

Vanaf 15 mei t/m 4 juni organiseerden wij i.s.m. scoring partner Lanetalk de 'Road to Hoofddorp', als side event van de Nederlandse kampioenschappen die we deze periode in Claus Bowling organiseren. Nu de challenge erop zit kunnen wij samen met Lanetalk de winnaars bekend maken.

Challenge
De challenge bestond uit het bowlen van 2 achtereenvolgende games, waarbij deelnemers het zo vaak mochten proberen als zij wilden. Deelname was mogelijk in 23 centra verspreid door heel het land en naast de kosten voor baanhuur, waren er geen kosten verbonden aan deelname. Zoals ook de Lanetalk app gratis is.

Prijswinnaars Lanetalk Pro Account
De beste spelers in de diverse categorieën (heren, dames, jeugd t/m 18 jaar) konden een Lanetalk Pro account winnen t.w.v. 18 euro (voor 90 dagen). Bij de heren was Dick Jager de beste met 511. Hij bowlde deze games in Bowling Groningen. Bij de dames was Jill Wenno de beste met 436. Zij zette deze score op het bord in Pand 17, Assen. Bij de jeugd kwamen alleen jongens in actie. Van hen was Dylan Hutchinson de beste met een knappe 537, die hij wist te bowlen in Stardust Bowling, Sittard.

Daarnaast heeft Lanetalk in elke categorie nog meer Pro accounts verloot onder alle deelnemers. De winnaars zijn: Colin de Bruin (Pand 17), Natasja van der Stelt (Claus Bowling Hoofddorp) en Brendan van der Zee (Stardust Bowling). 

Gefeliciteerd met jullie nieuwe Lanetalk Pro Account. Daarmee krijg je nog meer inzicht in jouw scores & ontwikkeling en heb je toegang tot extra toffe features. Vanuit Lanetalk ontvangen jullie een e-mail met meer informatie.

Prijswinnaars shirt ODIN Sportswear
Namens onze partner ODIN Sportswear mochten wij in alle categorieën een shirt verloten. De winnaars mogen op www.odinsportswear.com een eigen shirt uitkiezen en op maat laten maken. Hiermee kunnen zij in het nieuwe seizoen dus de blitz maken op de baan. De winnaars na loting zijn geworden: Frank Doeleman (Olround Bowling Veenendaal), Bea Pallada (Olround Bowling) en Radin Alizade (Claus Bowling). We nemen binnenkort contact met jullie op om het shirt te gaan bestellen.

Prijswinnaars gratis NK-deelname
Tot slot hebben we onder de deelnemers ook gratis NK-deelname verloot. De winnaars die deze periode gratis mogen deelnemen aan de NK 2023 in Claus Bowling zijn: André van Nifterik (Dolfijn Bowling Tilburg), Nicole Sanders (Bowl & Fun Emmen) en Xavi van Diest (Dolfijn Bowling).

We feliciteren alle winnaars en bedanken alle deelnemers voor het meedoen aan de challenge. Klik voor de definitieve leaderboards op onderstaande links:
> Jongens t/m 18 jaar
> Dames 18+
> Heren 18+
Wat is Lanetalk?
Nog niet bekend met Lanetalk? Het Zweedse Lanetalk AB biedt met de mobiele applicatie Lanetalk de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en uitdagingen, waar en wanneer jij maar wilt. Het doel is daarbij te kunnen spelen tegen andere bowlers over de hele wereld.

De toekomstvisie van Lanetalk sluit aan op die van de NBF, waarbij we de bowlingsport voor iedereen toegankelijk én aantrekkelijk willen maken. Sinds 2019 is Lanetalk Official Scoringpartner van de NBF en werken we samen aan uitbreiding van het aantal speellocaties in Nederland en het aantal gebruikers. In 2020 vond de eerste gezamenlijke challenge plaats.

Ook bowlen via Lanetalk in jouw bowlingcentrum? Bezoek de website lanetalk.com en vind er meer informatie voor zowel bowlers als centra.

Misschien ook interessant...