Winnaars Bowltech Probowl bowlingballen bekend

dinsdag 10 november 2020

Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!

Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!

Positiviteit
We leven in een vervelende tijd, waar velen van ons een heftige periode doormaken, privé en/of op het werk of school. Ook de sport ligt voor het grootste gedeelte stil en dat is ook gewoon ontzettend balen! Deze zomer wilden wij iets positiefs doen en samen met onze partner Bowltech presenteerden we de actie waarbij een Probowl bowlingbal te winnen is.

Leden werden aangespoord om een bon uit de tabloid Bowlen.nl te knippen en die bij de vereniging in te leveren. Dat gebeurde in grote aantallen en vorige week kwamen de laatste bonnen nog binnen op het bondsbureau.

Vandaag was het tijd voor de trekking! Bekijk hieronder welke 10 leden de gelukkige zijn geworden:Alle winnaars van harte gefeliciteerd. We nemen op korte termijn contact met jullie op, zodat jullie snel jullie nieuwe bal in bezit hebben!

Misschien ook interessant...

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Dag der Kampioenen 2022 van start gegaan

Zaterdag 20 augustus is in Dordrecht de Dag der Kampioenen van start gegaan. Het officieuze slot van de voorgaande seizoen en daarmee direct de aftrap voor een nieuw bowlingseizoen.

Energiecrisis baart ook NBF zorgen

Vorige week ontvingen wij het bericht waarvoor we al lange tijd bang waren, het eerste bowlinghuis vraagt haar faillissement aan. De stijgende energieprijzen hebben ook impact voor de bowlingondernemers en voor onze bowlingsport. Ondernemers zitten nog midden in de naweeën van de coronacrisis en worden nu geconfronteerd met een volgende crisis. De Russische inval in Oekraïne zorgt dat de energieprijzen zo enorm gestegen zijn dat veel ondernemers deze extra kosten niet meer kunnen dragen. 

Het team voor de European Senior Championships is bekend

In het weekend van 19 en 20 oktober stond de vijfde en laatste trial voor de kwalificatie voor de European Senior Championships (ESrC) in de agenda van de deelnemers hieraan. De ESrC worden van 24 januari tot en met 2 februari 2020 gespeeld in de Plusbowling in het Oostenrijkse Wenen.