Win een gloednieuwe bowlingbal!

vrijdag 26 juni 2020

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op onze sport. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast en ook in het huidige seizoen hebben we te maken met een stop van toernooien en leagues.

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw zijn gebleven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we eind oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech.

Hoe maak je kans?
We riepen je op de Bowlen.nl van deze zomer, de voorlaatste editie, goed te bewaren en de bon op pagina 4 uit te knippen. Nu is het moment om die bon in te leveren, zodat jouw vereniging de bon nog naar ons kan opsturen. Zo maak maak je automatisch kans op één van de tien bowlingballen!

Inleveren van de bonnen kan nog t/m uiterlijk 30 oktober 2020.

Misschien ook interessant...

Nieuw besturingsysteem voor website nbf.bowlen.nl

In verband met diverse ontwikkelingen is de NBF deze week over gegaan op een nieuw besturingssysteem. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat bepaalde modules op onze website iets anders werken dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip te kunnen rekenen.

U18 bondscoach Van Weeren genomineerd voor Leids sportcoach van het jaar

De gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie organiseren jaarlijks de uitreiking voor de Leidse Sportprijzen. Jord van Weeren, bondscoach van Team NL Bowling U18, is genomineerd voor Sportcoach van het jaar!

Op naar seizoen 2020-2021

Er ontstaan langzaam stipjes op de horizon waar we weer gevulde bowlingbanen zien. Lees voor de volledige stand van zaken de laatste update. We kijken vooruit naar seizoen 2020-2021. Klik op Lees meer hoe we dat doen.

Nieuwe begeleidingsstaf voor EK jeugd bekend

In april komt Team NL Bowling U18 in actie tijdens de Europese jeugdkampioenschappen in Oostenrijk. De 4 meisjes en 4 jongens worden tijdens deze EKJ begeleid door Anne Breems, Jord van Weeren en Bert Breems.