We mogen weer!

dinsdag 30 juni 2020

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.


Hoe je de sport ook beleeft, net zo fanatiek als topper Youri Fens, of meer voor de lol, zoals oud-profvoetballer Marcel Meeuwis: het gaat erom dat we met elkaar de baan weer op mogen en daarvan moeten we genieten.

Bowl verantwoord
Belangrijk blijft dat we dit op een verantwoorde manier doen. Het coronavirus is nog steeds aanwezig in ons land en we willen een nieuwe piek in het aantal coronapatiënten natuurlijk voorkomen! Je kunt een bijdrage leveren, door op een verantwoorde manier te gaan bowlen. Kom niet naar het bowlingcentrum zonder reservering en/of contact met centrum en blijf thuis bij klachten. Houd nog steeds zoveel mogelijk 1,5e meter afstand tot andere bezoekers, desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg altijd de instructies van het personeel.

Misschien ook interessant...

Vijf cursisten volgen opleiding Basisbegeleider

Zaterdag 12 oktober ontvingen onze docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen vijf cursisten voor de opleiding tot Basisbegeleider. Daarmee hebben de deelnemers een eerste stap gezet richting een mooie trainersloopbaan.

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Team NL Bowling klaar voor WK U21 in Zweden

Dinsdag 21 juni starten de Wereldkampioenschappen voor spelers t/m 21 jaar. In Helsingborg, Zweden, is Team NL Bowling aanwezig met 4 heren en 2 dames. Na de WK afgelopen november, zijn die de tweede kampioenschappen waarbij volgens nieuwe formats gespeeld wordt.

Update coronavirus: Nieuwe maatregelen hebben ook invloed op de bowlingsport

Dinsdag 13 oktober zijn door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt, waarmee zij de toename van het aantal coronapatiënten een halt willen toeroepen. Deze nieuwe maatregelen, die ook van invloed zijn op de bowlingsport, gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in.