We gaan iets nieuws doen! De NBF Christmas Challenge

vrijdag 4 december 2020

Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Met de Lanetalk app bowlen tegen wie je maar wil, wanneer je wilt
De Lanetalk app maakt het mogelijk om aan bowlingwedstrijden deel te nemen wanneer het jou uitkomt, tegen tegenstanders van over de hele wereld! Daarnaast biedt de app ook de kans om al jouw statistieken te bewaren en te bekijken, vrienden uit te dagen en live scoring te volgen.

NBF Christmas Challenge
Omdat we deelnemers alleen in de Lanetalk app bij elkaar brengen, is het mogelijk dit event te organiseren gedurende de coronacrisis. De opzet is simpel: Je probeert vanaf 7 december een high score neer te zetten van opeenvolgende 2 games. De top 12 van het leaderboard plaatst zich voor de finale, waarin de prijzen verdeeld worden. Niet tevreden over jouw score na 2 games? Dan kun je het t/m 24 december nog zo vaak proberen als je wilt, tot je bovenaan het leaderboard staat!

Deelnemende centra
De Lanetalk app is moment nog niet in alle centra in Nederland beschikbaar. Op dit moment kun je in 9 centra deelnemen aan deze challenge:

  • Bowl & Fun, Emmen
  • Bowling Goes
  • Party & Bowlingcentrum 's-Heerenberg
  • Charly Bowling, Leusden
  • 't Witte Hoes, Rijssen
  • Bowling Stardust, Sittard
  • Dolfijn - The Plays To Be -, Tilburg
  • Bowling De Veenpoort, Veendam
  • Olround Bowling, Veenendaal
De NBF Christmas Challenge is een eerste resultaat van de samenwerking tussen de NBF en Lanetalk. We gaan voor mooie resultaten, waarmee we op termijn zoveel mogelijk centra hopen aan te sluiten, zodat we in de toekomst meer challenges mogelijk kunnen maken voor al onze leden!

Speel verantwoord
Ondanks dat deze challenge coronaproof is, roepen we je op om je verantwoordelijkheid te nemen. Speel alleen in een bowlingcentrum bij jou in de buurt, zorg dat je alleen naar de bowling komt bij een reservering, vergeet je mondkapje niet en bewaar ten alle tijden voldoende afstand tot de andere gasten in het centrum!

Meer informatie over de spelregels, de centra waar je kunt deelnemen en de prijzenpot vind je op deze pagina. Veel succes en plezier met de NBF Christmas Challenge!

Download de Lanetalk app nu!

Misschien ook interessant...

World Games zitten erop voor Team NL Bowling

Na drie dagen bowlen tegen de wereldtop, zitten de World Games erop voor Team NL Bowling. Op de vierde en laatste dag van het bowlingevent, waarop de medailles verdeeld worden, komt het team helaas niet meer in actie. Met twee keer een top 8 notering, kan het team tevreden terugkijken.

Loting World Games bekend

Donderdag 7 juli worden de World Games 2022 in Birmingham (VS) geopend. Bowlen is onderdeel van dit multisportevenement, dat ook wel het voorportaal naar Olympisch wordt genoemd. En Team NL Bowling is erbij, als één van de zestien landen bij de dames.

Paling en Fens nieuwe Elite kampioenen

De Nederlandse kampioenschappen 2022 zijn zondag 3 juli afgesloten met de Elite klassen. Lindsey Paling en Youri Fens wonnen de NK Singles, het goud bij de Doubles ging naar de duo's Paling/Samantha Greiner en Mike Bergmann/Brent de Ruiter.

IBF organiseert online forum in het kader van Internationale Vrouwendag

Maandag 8 maart was het Internationale Vrouwendag! De Internationale Bowling Federatie (IBF) greep deze dag aan om diverse invloedrijke vrouwen uit de (bowling)sport bij elkaar te brengen om met elkaar in gesprek te gaan.