Video: Clinic voor jeugd in het kader van NK in Eindhoven

woensdag 1 juni 2022

Van 15 mei t/m 3 juli organiseren we de NK 2022 in Eindhoven. Dat evenement grijpen we aan om de bowlingsport én de Eindhovense Bowling Verening (EBV) onder de aandacht te brengen van de Eindhovenaren. Dinsdag 31 mei organiseerden we daarom een clinic.

De clinic werd gegeven door broers en EBV-leden Vince en Ronan van der Loo, waarbij ook een groep jeugdbegeleiders van de verenging aanwezig was. Het werd een mooie avond, waarbij 18 kids deelnamen aan de clinic. Daarbij is het zeker gelukt een aantal van hen enthousiast te maken voor de sport én de vereniging. 

Het organiseren van de clinic had niet gekund zonder de samenwerking met Eindhoven Sport en de medewerking van Mega Bowling Eindhoven. Een belangrijke driehoek voor alle verenigingen, die met het centrum, maar zeker ook met de gemeente voor lokale contacten & promotie! Zo hopen we met de organisatie van de NK ook iets duurzaams achter te laten in Eindhoven. 

Kijk voor een reportage van de clinic op https://studio040.nl/nieuws/artikel/profs-leren-eindhovense-kinderen-strikes-gooien-leuker-dan-voetbal 

Meer foto's van de clinic vind je hier.

NK in Eindhoven
De NK 2022 worden a.s. zaterdag hervat met de NK voor leden met een auditieve beperking. Aan het eind van de dag weten we wie de nieuwe Singles & Doubles kampioenen zijn. Daarna volgen nog twee weekenden met voorrondes voor de jeugd, senioren en elite. Op 25 juni staan de finales voor de jeugd op het programma, op 26 juni de finales voor de senioren en op 3 juli de finales voor de elite.

Klik hier voor meer informatie over de NK 2022
 

Misschien ook interessant...

Westerdijk en Kriele winnen YET Finals in hun leeftijdsklasse

Vrijdag 27 mei werd het seizoen van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, afgesloten met de seizoensfinales in Wommelgem, België. Landgenotes Beejée Westerdijk en Beaudine Kriele pakten de eindzege in hun leeftijdscategorie.

Draai warm voor de NK 2023 met de 'Road to Hoofddorp'

De 'Road to Hoofddorp' is een Lanetalk challenge. De Lanetalk app maakt het mogelijk om deel te nemen aan in-app competities, op het moment dat het jou het best uitkomt. Meedoen kan al in 23 centra, verspreid over heel Nederland.

Nederlandse kampioenen D-bowlen bekend

Zaterdag 4 juni werden de Nederlandse kampioenschappen D-bowlen 2022 gespeeld in Eindhoven. Het was voor het eerst dat deze kampioenschappen onder de vlag van de NBF werden georganiseerd.

Spannende finales tijdens NK D-bowlen in Hoofddorp

Zondag 4 juni werden de NK 2023 vervolgd met de kampioenschappen voor onze leden met een auditieve beperking. Na een lange dag zijn de Doubles en Singles titels verdeeld. Met name de Singles finales waren erg spannend!