Verloting 10 Bowltech Probowl bowlingballen dinsdag 10 november!

woensdag 4 november 2020

Deze zomer kondigden we een verloting aan van 10 bowlingballen. Inmiddels is de deadline voor het inzenden van de bonnen verstreken. Dinsdag 10 november maken we de winnaars bekend.

Deze zomer kondigden we een verloting aan van 10 bowlingballen. Inmiddels is de deadline voor het inzenden van de bonnen verstreken. Dinsdag 10 november maken we de winnaars bekend. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Bowltech. Het gaat om type Probowl ballen.

Als dank voor de loyaliteit van onze leden in deze crisistijd hebben we deze actie uitgeschreven. Inmiddels is het moment daar om de winnaars te bedenken, al maakt het virus ook dat nog een uitdaging. Alle bonnen liggen op het bondsbureau in Veenendaal, maar het personeel werkt thuis.

Daarom komen we er a.s. dinsdag pas aan toe om alle loten te verzamelen en daar de 10 winnaars uit te loten! Heb jij je bon ook ingestuurd, dan vragen we dus nog een weekje geduld van je.


Misschien ook interessant...

Energiecrisis baart ook NBF zorgen

Vorige week ontvingen wij het bericht waarvoor we al lange tijd bang waren, het eerste bowlinghuis vraagt haar faillissement aan. De stijgende energieprijzen hebben ook impact voor de bowlingondernemers en voor onze bowlingsport. Ondernemers zitten nog midden in de naweeën van de coronacrisis en worden nu geconfronteerd met een volgende crisis. De Russische inval in Oekraïne zorgt dat de energieprijzen zo enorm gestegen zijn dat veel ondernemers deze extra kosten niet meer kunnen dragen. 

NK 2023 in Hoofddorp succesvol gestart met de NK G-bowlen

Zondag 21 mei zijn de Nederlandse kampioenschappen 2023 van start gegaan met de NK voor alle NBF-leden met een verstandelijke beperking. Uiteindelijk kwamen zondag 112 deelnemers in actie op de 20 banen van Claus Bowling, waarvan 8 deelnemers uiteindelijk de titel wonnen in hun klasse.

Michell Stinissen & Lindsey Paling winnen QubicaAMF World Cup Qualifier 2019

Michell Stinissen en Lindsey Paling mogen Nederland in november vertegenwoordigen op de World Cup in Palembang, Indonesië. Ze wisten het kwalificatie event in Bowl & Fun Emmen te winnen door in de finale af te rekenen met respectievelijk Jeffrey van de Wakker en Bianca Brommer.

Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.