Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

vrijdag 18 december 2020

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.

Reactie van de redactie:
In de januari-editie van het blad Bowlen.nl is bij het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee door een betreurenswaardig misverstand niet de foto van Djin Tjan, maar die van zijn broer, Han Thee, afgedrukt. Een storende fout waarvoor de redactie van Bowlen.nl zijn excuses aanbiedt. Djin Tjan Thee overleed op donderdag 5 november en is 76 jaar geworden. Thee was van 1984 t/m 1987 bondscoach van de nationale herenselectie en stond in die jaren bij vele bowlers in binnen- en buitenland bekend als de 'bowlingballenprofessor'. Djin Tjan Thee bowlde zelf jarenlang in het Rijswijkse Hawkeye team waarmee hij in 1984 landskampioen werd. Ook was hij coach van het winnende stedenteam van Musis Sacrum in 1993.Na contact met de familie over bovenstaande ontvingen wij, naast de juiste foto, ook deze bedankkaart, met het verzoek deze ook te publiceren op onze website.

Misschien ook interessant...

Stedenontmoeting Senioren 2020

Afgelopen seizoen heeft de BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren voor de 3e keer in successie gewonnen.

Vanwege het feit dat de BowlingVereniging Haarlem het evenement nog een keer mocht organiseren en er in 2019 geen mogelijk voor was zal de Stedenontmoeting Senioren 2020, voorlopig voor de laatste keer, plaatsvinden in Bison Bowling Haarlem.

Update coronavirus: Versoepelingen aangekondigd per 18 februari en 25 februari 2022

Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd die stapsgewijs per 18 februari en 25 februari ingaan. Vanaf 25 februari zijn er geen beperkingen meer om te gaan bowlen.

Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen

Door de Corona crisis zijn mogelijk veel bowlers niet in de gelegenheid geweest hun bowlingballen aan te passen aan de nieuwe reglementen die internationaal op 1 augustus 2020 ingaan. Het NBF bestuur heeft daarom besloten deze regel, alleen voor nationale competities en toernooien, uit te stellen tot 31 december 2020.

BV Den Bosch start met buiten trainingen

Kijken wat er wél kan, dat is wat ze bij bowlingvereniging Den Bosch doen. En dat resulteerde onlangs in de eerste buitentraining voor de jeugd. Zaterdag 10 april staat de tweede buitentraining op het programma.