Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

maandag 30 september 2019

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Team event
Als bowler die de 50 jaar gepasseerd is kun je je geluk niet op met een overvolle wedstrijdkalender. De toernooien van de 50+ Master Tour, Nederlandse kampioenschappen en kwalificatietrajecten voor internationale evenementen, er is genoeg te doen! Tussen al die evenementen vinden we ook een mooi team event terug: de Stedenontmoeting. Hét verenigingsevenement bij uitstek!

In teams van minimaal 4 dames en 4 heren neem je het op tegen andere verenigingen uit het hele land, om te bepalen wie de beste 50-plussers binnen de geledingen heeft.

Inmiddels is de inschrijving geopend. Meer informatie vind je op de eventpagina: http://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/StedenontmoetingSenioren50plus.aspx

We zien alle inschrijvingen graag tegemoet en wensen alle teams succes met de voorbereidingen!

Misschien ook interessant...

D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Bondscoaches Marieke de Jong en Peter van Zijp stoppen na EKJ in september

De Europese jeugdkampioenschappen 2022, komende september in Frankrijk, zijn voorlopig de laatste bij waarbij Marieke de Jong en Peter van Zijp onderdeel uitmaken van de begeleidingsstaf van Team NL Bowling U18.

Inschrijvingen lopen inmiddels binnen voor de Nationale Trio League

Al veel teams hebben zich ingeschreven voor het nieuwe NTL seizoen. We kijken er naar uit om er een Gezellig en Uitdagend seizoen van te maken waarbij ieder op zijn Eigen Niveau kan meedoen. Heb jij je nog niet ingeschreven met een team? Wacht dan niet te lang, bekijk alle informatie op onze website en schrijf je in!

Team Bowltech kampioen NTL Eredivisie

Zondag 7 mei stond de laatste speeldag van het Nationale Trio Leagues seizoen op het programma. In Sittard werd de Eredivisie beslist, waarbij Team Bowltech er met de nationale titel vandoor ging! Ook alle andere leagues werden zondag beslist.