Van Weeren, Gonzales en Passies winnen Masterfinales Sport Bowling Tour

zondag 21 mei 2023

In het weekend van Hemelvaart werden in Bowling de Kruitmolen (Middelburg) de Mastersfinales van de Sport Bowling Tour (SBT) georganiseerd. Ruim 150 leden waren dit seizoen actief in de SBT, waarvoor in drie klassen finales werden gespeeld.

Afsluiting seizoen
De SBT bestond dit seizoen uit 8 stops, verspreid over heel het seizoen en heel Nederland. Per stop werden winnaars bepaald, maar konden ook punten behaald worden voor de tour ranking. De beste spelers na het gehele seizoen werden door organisator Marco Landman uitgenodigd voor de Masters finales in Middelburg.

Die finales gingen op Hemelvaartsdag van start met de B-klasse en de 50+ klasse. In de B-klasse was Josh Gonzales de beste en Jan Passies was de beste 50-plusser. In het weekend stond de finale in de A-klasse op het programma, die werd uiteindelijk gewonnen door Jord van Weeren.

Tijdens het weekend werden ook de winnaars van de tour ranking gehuldigd. Mark Jacobs verzamelde dit seizoen de meeste punten bij de heren, Sharon Rietveld was de beste dame. Bij de jeugd was Veerle Tribulet het beste meisje en Vince van der Loo de beste jongen.

Voor uitgebreide verslagen, foto's en meer verwijzen we je graag naar de Facebookpagina van sportbowling.nl.

Ook volgend seizoen wordt de SBT weer georganiseerd. De inschrijving voor de diverse stops is alweer geopend. Ga naar sportbowling.nl voor meer informatie.
Foto: Top 3 A-klasse, met v.l.n.r. Bram van Meerbergen, Jord van Weeren en Anna Petakova.

Misschien ook interessant...