Vaar mee op de Canal Parade Sportboot '23

woensdag 19 juli 2023

Net als vorig jaar zijn we met de NBF aanwezig op de sportboot van NOC*NSF tijdens de Canal Parade '23 op 5 augustus in Amsterdam. We vinden het leuk daarbij nog twee leden uit te nodigen om met ons mee te varen die dag. 

Vaar met ons mee!
We streven er naar dat iedereen zich welkom voelt binnen de bowlingsport en om acceptatie van LHBTIQ+ en gelijkheid binnen de sport te vergroten. Daarom varen wij mee op de sportboot van NOC*NSF. We hebben daarnaast nog twee plekjes over, die we graag aanbieden aan onze leden die dat ook belangrijk vinden!

Het gaat een fantastisch feest worden, waarbij we met heel veel mensen uit de gezamenlijke sport aanwezig zijn. Van topsporters tot medewerkers van de sportbonden, mensen van sportorganisaties en sportverenigingen, iedereen is aanwezig op de boot om Nederland te laten zien dat sport van iedereen is!

Programma
Er is vanuit de sport een programma dat om 09.45 uur begint, waarna de boot om 11.15 uur vertrekt. Daarnaast zijn er nog enkele zaken ter informatie die we alvast met je delen:

Kleding 
We hebben ook dit jaar een richtlijn betreft de outfit van de deelnemers op de boot. Iedereen krijgt hetzelfde oranje T-shirt van ons overhandigd, met korte mouwen. We vragen je om een zwarte broek of rok aan te trekken, zodat we éénheid uitstralen. Trek vooral iets aan waar jij je fijn bij voelt. Lang of kort, chique of sportief mag je natuurlijk helemaal zelf weten, maar houd bij je kledingkeuze rekening met het weer. Trek daarnaast dichte schoenen aan, sneakers bijvoorbeeld, want dit beweegt makkelijk op de drukke boot.
 
Attributen
Denk aan het meenemen van gehoorbescherming tegen de harde muziek en een pet/hoed voor tegen de warmte. Er is zonnebrand aan boord, maar jezelf van tevoren insmeren kan geen kwaad.

Toiletten
Aan boord hebben we een WC.   

Eten & drinken  
We zijn als sportboot alcohol- en rook vrij! Er is genoeg eten, frisdrank en water aan boord voor iedereen.

Meld je aan
Lijkt het jou leuk om samen met ons de bowlingsport te vertegenwoordigen op de sportboot? Stuur ons dan uiterlijk woensdag 26 juli een mail. Bij meer dan twee aanmeldingen, loten wij wie er met ons mee mogen varen.
 

Misschien ook interessant...