Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

maandag 2 november 2020

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021. Ook de trainersopleiding zal later starten dan eerder aangekondigd. Alle cursisten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Opleiding tot NBF Wedstrijdleider start online
Voor de wedstrijdleidersopleiding starten we met de eerste cursusdag op zondag 24 januari 2021. Deze cursusdag wordt online aangeboden via het programma Microsoft teams. De tweede cursusdag wordt fysiek georganiseerd op het bondsbureau in Veenendaal en wel op zondag 28 februari 2021.

Één en ander hangt natuurlijk nog steeds af van wat er binnen het coronabeleid begin volgend jaar mogelijk is. De reistijd is voor de cursisten door een online cursusdag terug gebracht naar nog maar één dag. Veel laagdrempeliger kunnen we de opleiding niet aanbieden. Door het verkorten van de reistijd en het verschuiven van de opleiding naar begin 2021 ontstaat er mogelijk nog meer animo om de opleiding te volgen. Daarom is er ook een nieuwe deadline voor inschrijven: maandag 11 januari 2021.

Klik hier voor de update van de opleidingsbrochure.

Voor vragen en/of opmerkingen over onze opleidingen, neem contact op met collega Ben van Spronsen via opleidingen@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...