Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

maandag 2 november 2020

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021. Ook de trainersopleiding zal later starten dan eerder aangekondigd. Alle cursisten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Opleiding tot NBF Wedstrijdleider start online
Voor de wedstrijdleidersopleiding starten we met de eerste cursusdag op zondag 24 januari 2021. Deze cursusdag wordt online aangeboden via het programma Microsoft teams. De tweede cursusdag wordt fysiek georganiseerd op het bondsbureau in Veenendaal en wel op zondag 28 februari 2021.

Één en ander hangt natuurlijk nog steeds af van wat er binnen het coronabeleid begin volgend jaar mogelijk is. De reistijd is voor de cursisten door een online cursusdag terug gebracht naar nog maar één dag. Veel laagdrempeliger kunnen we de opleiding niet aanbieden. Door het verkorten van de reistijd en het verschuiven van de opleiding naar begin 2021 ontstaat er mogelijk nog meer animo om de opleiding te volgen. Daarom is er ook een nieuwe deadline voor inschrijven: maandag 11 januari 2021.

Klik hier voor de update van de opleidingsbrochure.

Voor vragen en/of opmerkingen over onze opleidingen, neem contact op met collega Ben van Spronsen via opleidingen@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Maatregelen aangescherpt, bowlen niet toegestaan t/m 14 januari 2022

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Loting World Games bekend

Donderdag 7 juli worden de World Games 2022 in Birmingham (VS) geopend. Bowlen is onderdeel van dit multisportevenement, dat ook wel het voorportaal naar Olympisch wordt genoemd. En Team NL Bowling is erbij, als één van de zestien landen bij de dames.

Team NL Bowling update: Selectie EK heren bekend

Zowel de U18- als de dames- en de herenselecties van Team NL Bowling zijn weer volop in voorbereiding op de komende Europese kampioenschappen in 2022. De selectie voor de EK heren is deze week bekend geworden.

Sportakkoord centraal tijdens online verenigingsoverleg 9 januari

We starten het nieuwe jaar direct met een online verenigingsoverleg, gratis toegankelijk voor bestuursleden van alle aangesloten verenigingen. Tijdens het overleg van 9 januari vertellen we jullie wat het Sportakkoord is en welke kansen dit jouw vereniging de komende jaren biedt.