Update NBF evenementen 2024

vrijdag 26 januari 2024

Hierbij delen we een update met betrekking tot de status van de voorbereiding voor de NBF-evenementen van dit seizoen. 

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de voorbereiding van evenementen zoals de Stedenontmoetingen, de NK en de DDK. Daarbij ervaren we minder beschikbaarheid dan wel bereidheid van centra om onze evenementen te hosten. Per evenement praten we je graag bij.

Stedenontmoetingen jeugd en senioren
We moeten concluderen dat het niet gelukt is om voor de Stedenontmoeting senioren een locatie te vinden waar we eind februari het event kunnen organiseren. Omdat we het evenement wel willen laten plaatsvinden, hebben we gekozen voor een eenmalige verplaatsing in de wedstrijdkalender: De SO Senioren 2024 vindt plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 in Bowling De Maaspoort te ’s-Hertogenbosch en staat open voor alle leden met een lidmaatschap in seizoen 2023-2024.

De Stedenontmoeting jeugd gaat wel door op de oorspronkelijke datum en vindt plaats in Bowl & Fun te Emmen op zaterdag 9 maart 2024.

Meer informatie over de opzet en inschrijving voor beide evenementen volgt op korte termijn op onze website en per mail naar alle verenigingen.

Nederlandse kampioenschappen
Voor corona stonden centra in de rij om onze NK te huisvesten, na corona is dat helaas veranderd. We dachten tot een paar weken geleden overeenkomst te hebben met een centrum voor de organisatie van de NK D-bowlen, NK G-bowlen, NK Jeugd, NK Senioren en NK Topklasse, maar het centrum ziet daar nu toch vanaf. Dit heeft ons doen besluit de vijf NK weer apart van elkaar te organiseren, in verschillende centra. Dit besluit wordt ook in seizoen 2024-2025 voortgezet.

Op dit moment zijn wij in gesprek met meerdere centra over de verschillende NK. Zodra hierover meer bekend is, delen we deze informatie met jullie.

Dag der Kampioenen
De Dag der Kampioenen 2024 vindt plaats in Claus Bowling te Hoofddorp, van zondag 23 juni t/m zondag 7 juli 2024. Informatie over dit event volgt op een later moment.

Samen met de evenementencommissie werken we hard aan de voorbereiding op de evenementen en hebben we er vertrouwen in tijdig voor alle evenementen een locatie te vinden, met een aantrekkelijk format voor onze leden om deel te nemen.

Klik hier voor de actuele wedstrijdkalender van dit seizoen.
 

Misschien ook interessant...