Update NBF evenementen

vrijdag 5 maart 2021

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

Nog geen perspectief
Helaas ontbreekt momenteel het perspectief nog. Alle inzet van zowel de horeca als de sport ten spijt, voorlopig lijkt het er niet op dat de bowlingcentra op korte termijn open mogen en binnensport is toegestaan. Dat betekent dat we opnieuw enkele teleurstellende besluiten hebben moeten nemen aangaande diverse evenementen. Zo hebben we maandag ook mee moeten delen aan de bestuursleden van de aangesloten verenigingen, tijdens het online verenigingsoverleg.

Klik hier voor een volledige update met betrekking tot de NBF evenementen voor dit seizoen.

Pasgemiddelde blijft gelijk
Omdat er dit seizoen tot op heden zeer beperkt gelegenheid is geweest om league of toernooien/kampioenschappen te spelen, hebben we besloten de scores van dit seizoen mee te nemen naar volgend seizoen. Het pasgemiddelde blijft komend seizoen voor alle leden dus gelijk aan het huidige pasgemiddelde.

De teleurstelling blijft, enorm! We moedigen alle leden aan om het contact met clubgenoten warm te houden, daar zijn veel mensen mee geholpen in deze vervelende tijd. Heb je leuke ideeën om iets te organiseren wat binnen de vereniging wél kan, laat het je bestuur weten.

We denken aan jullie, missen jullie en het vallen van de pins. Hou vol, de tijd dat we de baan weer op mogen komt terug.

Misschien ook interessant...

Selectienieuws vanuit Team NL Bowling

In korte tijd zijn de definitieve selecties bepaald voor zowel de EK heren, de EK dames als de WK U21. Team NL Bowling wacht een drukke evenementenzomer, maar is er meer dan klaar voor!

Nieuw besturingsysteem voor website nbf.bowlen.nl

In verband met diverse ontwikkelingen is de NBF deze week over gegaan op een nieuw besturingssysteem. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat bepaalde modules op onze website iets anders werken dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip te kunnen rekenen.

Internationals Westerdijk en Postma genomineerd voor lokale sportprijzen

Beejée Westerdijk en Femke Postma zijn beiden genomineerd voor de titel 'Sportvrouw van het jaar', in respectievelijk Midden-Groningen en Steenwijkerland. Beide dames hebben deze nominatie te danken aan de bronzen EK-medaille die zij in augustus wonnen met het Nederlands team.

Update coronavirus: geen bowlingactiviteiten mogelijk tot 20 mei

Dinsdagavond 21 april is door de overheid bekend gemaakt dat de huidige maatregelen die betrekking hebben tot het mogelijk beoefenen van de bowlingsport, zijn verlengd tot 20 mei 2020.