Update Dag Der Kampioenen 2023

donderdag 3 augustus 2023

Nog zo'n twee weken en dan gaat de Dag Der Kampioenen 2023 van start in Lucky's Bowling Warmond. De deadline voor het aanmelden van kampioenen is inmiddels verstreken, wat betekent dat wij een voorlopige serie indeling hebben kunnen maken.

Vier voorrondeseries
Op moment van schrijven hebben 153 kampioenen van dit seizoen zich aangemeld voor de DDK 2023. Onder hen 18 pupillen, 21 aspiranten, 15 junioren, 53 heren en 46 dames. Met dit aantal inschrijvingen is in overleg met Lucky's Bowling besloten om één serie te annuleren (serie 2), waardoor er vier (bijna) volle series overblijven. Bijna, want in serie 3 en 4 zijn er op dit moment in totaal nog 7 plekken beschikbaar. Serie 1 en Serie 5 zitten helemaal vol.

Klik hier voor een overzicht van de voorlopige serie indeling.

Ben jij dit seizoen kampioen geworden, maar sta je nog niet tussen alle deelnemers. Neem dan snel contact op met jouw vereniging om jouw plek in het deelnemersveld alsnog te bemachtigen.

Programma
Het volledige programma voor de DDK 2023 ziet er als volgt uit:
Zondag 20 augustus: Serie 1
Zaterdag 26 augustus: Serie 3
Zondag 27 augustus: Serie 4 & 5
Zaterdag 2 september: Finales jeugd
Zondag 3 september: Finale senioren

Ga naar de DDK webpagina voor alle informatie en updates zodra de DDK van start is gegaan. Wij kijken er naar uit om alle deelnemers binnenkort in Warmond te verwelkomen! 


 

Misschien ook interessant...