Update coronavirus: Maatregelen aangescherpt, bowlen niet toegestaan t/m 14 januari 2022

zondag 19 december 2021

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Alle bowlingcentra in Nederland moeten t/m 14 januari gesloten blijven, daarnaast is geen enkele binnensport gedurende die periode toegestaan.

De NBF beraadt zich momenteel over het eerstvolgende weekend na de lockdown, waarbij op 15 en 16 januari speeldagen voor de Nationale (jeugd) Trio Leagues op de kalender staan. Diezelfde periode staan o.a. ook de NK 50+ Scratch op de kalender. Zodra er nieuws is worden betrokken verenigingen, teams en/of deelnemers z.s.m. geïnformeerd.

Misschien ook interessant...

Mike Bergmann wint zilver tijdens ECC

Tijdens het European Championship of Champions (ECC), de jaarlijkse EK voor landskampioenen, heeft de 22-jarige Mike Bergmann de zilveren medaille gewonnen. Bergmann was in Olomouc (Tsjechië) om zijn titel uit 2021 te verdedigen. Helaas slaagde hij daar niet in. In de finale moest Bergmann zijn meerdere erkennen in de Mats Maggi uit België.

De Daltons uit Hellevoetsluis zijn Team van het Jaar

De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen.

Binnenkort op de mat: Een nieuwe Bowlen.nl

In de week van 20 maart valt ie bij alle NBF-leden op de mat: De nieuwe Bowlen.nl. Naast berichten over diverse toernooien en kampioenschappen van de afgelopen tijd, vind je er ook diverse interviews en vaste items als 'Terug in de tijd' en 'Bowling Academy'. 

9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.