Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de NK 50+ Scratch zijn verplaatst naar augustus 2021. Klik hier voor meer informatie over die verplaatsing.

Ook hebben we de deadline voor het aanmelden van toernooien voor de wedstrijdkalender van seizoen 2021-2022 verplaatst. Dit om toernooien in deze tijd meer gelegenheid te geven de procedure te kunnen volgen. Klik hier voor meer informatie.

Dinsdag 19 janauri gaan we in gesprek met aangesloten verenigingen, over de actualiteiten en hoe we ondanks de huidige maatregelen toch kunnen blijven verenigingen. Alle verenigingen hebben hier een uitnodiging voor ontvangen per e-mail. Geen mail ontvangen, neem contact met ons op via info@nbfbowlen.nl. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar dit adres.

We wensen al onze leden veel sterkte deze periode.Klik voor vergroting

Misschien ook interessant...

Rectificatie tabloid Bowlen.nl

In de laatste Bowlen.nl, die begin deze maand bij al onze leden op de mat viel, stonden diverse fouten in de verslaggeving over de NK Jeugd 2022.

Een strike gooien... Kun jij het nog?!

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Derde weekend NTL gespeeld, nieuwe koploper Eredivisie

Afgelopen weekend stond speelronde 3 op het programma in de Nationale Trio Leagues. In het hele land kwamen (jeugd)teams in actie. De Eredivisieteams speelden in Spijkenisse tegen elkaar, waarna het thuisspelende team de koppositie verloor.

Verkiezing Club van het Jaar 2021: Doe mee en laat jullie veerkracht zien

Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021' en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient.