Uitnodiging tot online ontmoeting

zaterdag 30 mei 2020

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Microsoft Teams
Voor wie nog niet bekend was met online mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan is er de afgelopen periode vast een wereld open gegaan. Google Meets, Facetime, Whatsapp, Zoom en Microsoft Teams, het zijn slechts enkele voorbeelden van platforms die soortgelijke diensten aanbieden.

Bij het uitbreken van het coronavirus zijn de NBF-bureaumedewerkers vanuit huis gaan werken met Microsoft Teams. In het programma kunnen medewerkers met elkaar en het bestuur in gesprek, is uitwisseling van documenten mogelijk met elkaar en collega's van andere organisaties en kunnen presentaties aan elkaar aangeboden worden.

Uitnodiging voor alle voorzitters
Komende week ontvangen alle verenigingen van ons een uitnodiging, waarin we in eerste instantie de voorzitters van alle aangesloten verenigingen vragen een account aan te maken voor MS Teams en zich aan te melden voor onze online omgeving. Op korte termijn wordt er een online meeting georganiseerd waar NBF-voorzitter Bob Schut alle voorzitters bijpraat en informeert over de stand van zaken rondom het coronavirus.

In overleg met de voorzitters, worden vervolgens in fases andere bestuursleden uitgenodigd om zich ook bij het platform te voegen. Via het platform willen we met verenigingen in gesprek over diverse zaken als de start van het seizoen, ledenadministratie, wedstrijdzaken etc. Ook is er ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen hoe we in de huidige situatie onze sport kunnen blijven organiseren. Tot slot worden ook updates en relevante documenten in de online omgeving gedeeld.

Tot snel!
We kijken er naar uit om binnenkort in gesprek te gaan met alle voorzitters en met elkaar vooruit te kijken naar seizoen 2020-2021. Dat doen we nu ook al op de nieuwe webpagina nbf.bowlen.nl/corona.

Nieuwsgierig geworden naar Microsoft Teams, kijk dan op: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software

Blijf gezond en graag tot snel!

Misschien ook interessant...

Paling en De Ruiter winnen DDK 2022

Met de Dag der Kampioenen 2022 is het seizoen 2022-2023 officieel geopend en zijn de eerste kampioenen van het nieuwe seizoen gekroond.

Team NL Bowling update: Selectie EK heren bekend

Zowel de U18- als de dames- en de herenselecties van Team NL Bowling zijn weer volop in voorbereiding op de komende Europese kampioenschappen in 2022. De selectie voor de EK heren is deze week bekend geworden.

Toelichting waarde NBF-lidmaatschap

We staan aan de vooravond van een nieuw bowlingseizoen, dat op 1 september van start gaat. Wanneer je lid bent van een aangesloten bowlingvereniging, ben je automatisch ook lid van de Nederlandse Bowling Federatie. Wat de NBF voor jou en jouw vereniging doet, lichten we toe in een animatie.

NK 2020 verplaatst naar 2021

I.v.m. de coronacrisis en na overleg met Lucky's Bowling Warmond heeft het NBF-bestuur besloten de NK 2020 te verplaatsen naar 2021. Daarnaast is de NBF voornemens nog dit kalenderjaar alternatieve NK te organiseren voor de jeugd en senioren.