U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

vrijdag 5 maart 2021

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer (foto) tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Dubbel goud
Tijdens de NK t/m 15 jaar was Scheffer niet alleen de beste in het Singles Event, maar ook in het Doubles Event, samen met Team NL Bowling teamgenoot Vince van der Loo. Wat ons betreft dus zeer terecht dat Scheffer daarvoor in zijn woonplaats nog eens letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet worden! Het is tegelijkertijd mooie waardering voor de bowlingsport.

Een kort interview met Scheffer is te vinden op de Team NL Bowling facebookpagina.

Misschien ook interessant...

Trainersopleiding gestart, cursisten basisbegeleider geslaagd.

Zaterdag 30 oktober is de cursus basis begeleider en onze Level 1 trainersopleiding van start gegaan. Na afloop ontvingen 4 leden een certificaat voor het afronden van de cursus tot basis begeleider.

Team Bowltech doet goede zaken in strijd om landskampioenschap

Zondag 16 april werd in de Nationale Trio Leagues de eerste play-off ronde gespeeld. Daarnaast zitten de NTL in de regio's erop en zijn de kampioenen bekend.

Highlights Weber Cup 2020 binnenkort te zien bij RTL 7

In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.

Waan je voor anderhalve minuut weer even in een bowling

Deze week verschenen geweldige beelden online van een Amerikaans bowlingcentrum, waarbij je even heerlijk weg kunt dromen over ons zo geliefd tijdverdrijf. Waarschuwing: Je gemis van het niet kunnen bowlen kan er tijdelijk door vergroot worden.