Twee keer aandacht voor bowlen op nationale televisie

woensdag 5 april 2023

In korte tijd kreeg onze sport twee keer aandacht op nationale televisie. 26 maart was international Nick de Gelder te gast bij het programma 'Wie van de drie?' en op 3 april was bowlen een item in het NPO-programma Khalid & Sophie.

Bowlen een sport
In het kader van de Europese jeugdkampioenschappen die momenteel gespeeld worden in Wenen, verscheen in maart een artikel over jeugdinternationals Puck Baijens en Floris Dollevoet in de krant. N.a.v. dat artikel wilde Max, van het item 'Max bijt hond' wel eens meer weten over de bowlingsport en ons jeugdteam. Uiteindelijk konden Puck en teamgenoot Dylan Hutchinson namens het team bij de opnames aanwezig zijn, twee dagen voor vertrek naar Wenen.

Heb je het item gemist? Bekijk het dan hieronder terug:
 

Wie is de pro bowler?
Dat was de vraag op 26 maart bij Wie van de Drie? Namens onze Team NL Bowling heren werkte Nick de Gelder mee aan het programma van SBS 6 en dat ging niet onverdienstelijk. Benieuwd naar de aflevering? Klik dan hier. De Gelder komt als laatste in actie.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het tot stand komen van deze twee tv-momenten. We zijn blij onze sport op deze manier gepresenteerd te hebben! 

Misschien ook interessant...