Trainersopleiding gestart, cursisten basisbegeleider geslaagd.

woensdag 3 november 2021

Zaterdag 30 oktober is de cursus basis begeleider en onze Level 1 trainersopleiding van start gegaan. Na afloop ontvingen 4 leden een certificaat voor het afronden van de cursus tot basis begeleider.

Zaterdag 30 oktober is de cursus basis begeleider en onze Level 1 trainersopleiding van start gegaan. Na afloop ontvingen 4 leden een certificaat voor het afronden van de cursus tot basis begeleider.

De gezamenlijke dag, waarbij de basis begeleider na 1 dag klaar is en de Level 1 opleiding nog 4 dagen door gaat, werd georganiseerd in Olround Bowling Veenendaal.

De geslaagde basis begeleiders van links naar rechts op onderstaande foto: Gerrit de Kruijff, Esmee koops, Norbert Rondelez en Ruud Stauttener. Zij kunnen met meer bagage aan de slag om gediplomeerde L1, L2 en/of L3 trainers te assisteren. We wensen hen daarbij veel succes en vooral ook veel plezier!

Misschien ook interessant...

Tilburg Dolphins landskampioen Nationale Trio Leagues

Tilburg Dolphins is zondag 19 juni NTL Landskampioen geworden. Op de laatste speeldag in Nieuwegein onderstreepte het team uit Tilburg dat zij dit seizoen de beste zijn, met de titel in de NTL Eredivisie tot gevolg.

Sport & FEC Seminar

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?

Afmeldtermijn leden verlengd

Het NBF bestuur heeft vorige week besloten de termijn voor het afmelden van leden opnieuw te verlengen tot 1 oktober. De NBF stelt hiermee verenigingen en leden in staat om ook september nog te gebruiken om de bowlingactiviteiten weer op te pakken na een periode van lockdown.

Jeugd verdeelt nationale titels in Eindhoven

Zaterdag 25 juni was het de beurt aan de jeugd om de nationale titels in de Singles & Doubles Events te verdelen. In een warm Bowling Eindhoven zorgden de jongens en meisjes in de U12, U15 en U21 voor spectaculaire finales, wat uiteindelijk 12 nieuwe Nederlandse (Doubles) kampioenen opleverde!