TOP OF HOLLAND Kampioenschappen in Assen gespeeld

dinsdag 12 juli 2022

In sport- en evenementencentrum Pand 17 te Assen zijn op 9 en 10 juli de Top of Holland Kampioenschappen voor G-Bowlers gehouden.

In verband met de lockdowns in het begin van dit jaar, was er geen mogelijkheid om regionaal voorrondes te organiseren voor de NK. Vervolgens hebben enkele verenigingen in het noorden de koppen bij elkaar gestoken, om toch een regionale wedstrijd te organiseren voor de doelgroep. Met zo’n 60 deelnemers was het een groot succes. In de 8 verschillende klassen werd fanatiek gestreden om de felbegeerde bekers. Vanzelfsprekend was voor elke deelnemer zowieso een leuk aandenken geregeld. De spelers/sters kwamen o.a. uit Assen, Marum, Groningen, Leek, Steenwijk en Hoogeveen.Misschien ook interessant...

NK 2022 van start gegaan met G-bowlers

Zondag 15 mei zijn in Bowling Eindhoven de Nederlandse kampioenschappen 2022 van start gegaan. De leden met een verstandelijke beperking hadden de eer om als eerste in actie te komen, waarbij direct finales gespeeld zijn.

NBF doet mee aan actie Play Unified op de club

Begin 2022 lanceert Special Olympics Nederland ‘Play Unified op de club’ en wij als sportbond steunen deze campagne van harte. Een landelijke campagne om sporters met en zonder verstandelijke beperking samen te laten sporten.