Toelichting waarde NBF-lidmaatschap

woensdag 17 augustus 2022

We staan aan de vooravond van een nieuw bowlingseizoen, dat op 1 september van start gaat. Wanneer je lid bent van een aangesloten bowlingvereniging, ben je automatisch ook lid van de Nederlandse Bowling Federatie. Wat de NBF voor jou en jouw vereniging doet, lichten we toe in een animatie.

Ergens in de zomerperiode valt bij alle leden van aangesloten verenigingen de factuur op de (digitale) mat voor de contributie voor komend seizoen. Onderdeel van die contributie is een afdracht aan de NBF. In onderstaande animatie lichten we toe wat er met die afdracht gebeurt.
 

 

Meer informatie over MijnNBF, de NBF-app, de NBF-wedstrijdkalender en andere zaken vind je op deze website. Kom je ergens niet uit en heb je vragen, stuur ons dan een mail via info@nbfbowlen.nl.

We kijken uit naar seizoen 2022-2023!

Misschien ook interessant...

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!

Nationale Trio League D-bowlen beslist in Tilburg

Zaterdag 23 april stond alweer de laatste speeldag van de NTL D-bowlen op het programma. Alle betrokkenen waren met name erg blij dat we in dit gemankeerde seizoen, toch een hele competitie hebben kunnen spelen.

Binnenkort op de mat: Een nieuwe Bowlen.nl

In de week van 20 maart valt ie bij alle NBF-leden op de mat: De nieuwe Bowlen.nl. Naast berichten over diverse toernooien en kampioenschappen van de afgelopen tijd, vind je er ook diverse interviews en vaste items als 'Terug in de tijd' en 'Bowling Academy'. 

Verkiezing Club van het Jaar 2021: Doe mee en laat jullie veerkracht zien

Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021' en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient.