Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

maandag 2 maart 2020

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee 't Witte Hoes.

Eredivisie
Jord van Weeren was de sterkste speler van het team uit Tilburg, met een score van 1572/7 (gem. 224,57). Het team wist 4 van de 7 wedstrijden te winnen, maar pakte wel 7 punten voor de total pinfall. Titelverdediger Ordonnans / Bowling Spijkenisse won in Nieuwegein ook 4 wedstrijden en loopt door een nog betere pinfall 1 puntje in op de koploper. 't Witte Hoes was de dagwinnaar met 17 punten. Hij wonnen 5 keer en speelden 1 keer gelijk. Daarmee is de achterstand op koploper Tilburg Dolphins terug gebracht naar 10 punten.

Klik hier voor de volledige stand van zaken en alle scores in de NTL Eredivisie.

Overige klassen
Ook in de 1e divisies, de hoofdklassen en 1e & 2e klassen werd volop gestreden om de bovenste plekken. Voor de meeste spanning moet je momenteel in Klasse 2A zijn. In een 'Harderwijks onderonsje' maken BC Harderwijk 2 en Bowling Harderwijk daar de dienst uit, waarbij BV Harderwijk momenteel met 3 punten verschil aan de leiding gaat.

Voor de stand in Klasse 2A en in alle andere leagues, klik hier.

De speeldagen volgen elkaar nu in rap tempo op, over een kleine twee weken ontmoeten de teams elkaar alweer voor speelronde 6. Het programma voor die dag vind je hier.

Misschien ook interessant...

Bowl Easy Heerlen pakt play-off ticket, Team Bowltech de koppositie

Zondag 10 april stond speeldag 6 van de Nationale Trio Leagues op het programma. Inzet was een plek bij de top 4, om zo uitzicht te houden op een mogelijk kampioenschap en weg te blijven van eventuele degradatie.

Bekijk ons opleidingsaanbod voor 2021-2022

Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.

World Games zitten erop voor Team NL Bowling

Na drie dagen bowlen tegen de wereldtop, zitten de World Games erop voor Team NL Bowling. Op de vierde en laatste dag van het bowlingevent, waarop de medailles verdeeld worden, komt het team helaas niet meer in actie. Met twee keer een top 8 notering, kan het team tevreden terugkijken.

12 leden opgeleid tot Basisbegeleider

Zaterdag 29 oktober is in Veenendaal de nieuwe trainersopleiding van start gegaan. Onderdeel van deze opleiding is de eendaagse cursus tot Basisbegeleider. Deze cursus vormt de start voor leden die onze level 1 opleiding willen volgen, maar het is ook mogelijk om alleen de eendaagse cursus te volgen.