Terug op de wedstrijdkalender: Arnhem Open, nieuwe stijl

vrijdag 6 mei 2022

Een nieuw toernooi is dit seizoen nog toegevoegd aan onze wedstrijdkalender: Arnhem Open. Of eigenlijk zijn het drie toernooien die in het Pinksterweekend worden georganiseerd.

Arnhem Open, nieuwe stijl
Het is tijdens het Arnhem Open namelijk mogelijk om aan twee of drie klassen tegelijk deel te nemen, afhankelijk van je leeftijd. Klasse 1 is de open klasse, waarin scratch gespeeld wordt. In klasse 2 wordt handicap gespeeld, met als handicapberekening 70% van 210 (maximaal 60 pins bonus). Tot slot is er nog klasse 3, de 50 plus klasse die ook is toegevoegd aan de 50+ Master Tour van dit seizoen. Hierin wordt ook handicap gespeeld, met als handicap berekening 80% van 220 (maximaal 60 pins bonus).

Iedere deelnemer/ster mag zich inschrijven voor meerdere klassen (meerdere entry’s). Men is daarbij verplicht om vooraf bij inschrijving aan te geven voor welke klasse hij/zij gaat spelen die ingeschreven serie.

In klasse 1 mag iedereen deelnemen. In klasse 2 spelers met een pasgemiddelde van maximaal 210. In klasse 3 spelers die tenminste dit jaar de leeftijd van 50 hebben bereikt en een pasgemiddelde hebben dat niet hoger is dan 220.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin gekregen om deel te nemen aan dit toernooi, ga dan naar arnhem-open.nl voor meer informatie en schrijf je in! 

Misschien ook interessant...