Strike @ Home bij Harry Albers

donderdag 1 juli 2021

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

The Avengers en bowlen
Bij binnenkomst in Oss werd duidelijk dat Harry en zijn gezin twee duidelijke passies hebben: The Avengers en de bowlingsport. Een bowlingshirt van the Avengers mag dan ook niet ontbreken in de gaderobe van Harry. En op de kast vol avenger items staat een mooie rij met bekers. Harry neemt zijn hobby namelijk erg serieus. Zo vertelt hij o.a. over zijn voorbereiding op Nederlandse kampioenschappen, waar hij graag aan deelneemt.

Bekijk de aflevering van Strike @ Home hier:


Back to Bowling Countdown
Strike @ Home was een onderdeel van de Back to Bowling Countdown. Middels een wekelijkse e-mail naar alle leden telden we af tot het moment waarop we weer mogen bowlen. Dat moment brak zaterdag 26 juni eindelijk aan, waarmee de Back to Bowling Countdown ten einde kwam.

Strike @ Home wordt nog wel vervolgd, want er liggen nog enkele leuke afleveringen op de plank. Deze afleveringen blijven we dan ook delen op onze website en socials.

Benieuwd naar eerdere afleveringen van Strike @ Home, ga dan naar ons kanaal op YouTube.

Misschien ook interessant...

Nieuwe begeleidingsstaf voor EK jeugd bekend

In april komt Team NL Bowling U18 in actie tijdens de Europese jeugdkampioenschappen in Oostenrijk. De 4 meisjes en 4 jongens worden tijdens deze EKJ begeleid door Anne Breems, Jord van Weeren en Bert Breems. 

Europese jeugdkampioenschappen in volle gang

In Wenen zijn maandag de Europese jeugdkampioenschappen van start gegaan met het Doubles Event. Na twee dagen strijdt Team NL Bowling nog niet mee om de prijzen, waarbij Zweden met 2x goud en 2x zilver de maximale score behaalt.

Denise Blankenzee is verkozen tot de Speelster van het Jaar

Denise Blankenzee is dankzij haar knappe prestaties het afgelopen jaar, met o.a. brons op de ECC, en haar continue progressie verkozen tot Speelster van het Jaar.

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.