Steun onze kampioenen op weg naar de ECC

woensdag 21 september 2022

Van 26 t/m 30 oktober worden in Tsjechië de European Championships of Champions georganiseerd. Team NL Bowling verkeerd in de luxe situatie met 3 leden te mogen deelnemen. Dit drietal kan in aanloop naar de EK jou support echter nog wel gebruiken.

Tijdens de ECC herhaalt de unieke situatie van 2015 zich voor Team NL Bowling: Niet 2, maar 3 Nederlanders komen tijdens de ECC in actie. Dit heeft alles te maken met het feit dat naast onze Nederlandse kampioenen Lindsey Paling & Youri Fens, ook Mike Bergmann mag deelnemen om zijn titel van 2021 te verdedigen. Zo hebben we dus bij de heren 2 ijzers in het vuur om te proberen het goud opnieuw mee naar Nederland te nemen!

Voor het drietal geldt dat zij de volledige uitzending naar het evenement zelf moeten betalen. Gelukkig kunnen zij daarbij rekenen op de steun van enkele sponsoren, maar dan blijft er nog steeds een deel van het totale bedrag openstaan. Denk bij de kosten die gemaakt worden o.a. de reis en het verblijf, het inschrijfgeld en de kosten voor kleding & materialen.

Steun jij het drietal dat de eer van ons land gaat verdedigen tijdens de ECC? Bekijk dan de crowdfundingacties die zij zijn gestart.

Steun het team
De actie van Mike Bergmann & Youri Fens vind je hier: https://yvgtf.nl/talentboek/sport/help-mike-youri-naar-de-ecc-2022-in-tsjechie
De actie van Lindsey Paling vind je hier: https://yvgtf.nl/talentboek/sport/help-lindsey-paling-naar-het-ecc-2022-in-tjeschie

Het voordeel van onze samenwerking met het Yvonne van Gennip Talentfonds is dat 100% van jouw steun naar de spelers toegaat. Daarnaast heeft het fonds een ANBI-status. Deze status geeft je als donateur de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken. En wel van de inkomsten- en de vennootschapsbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Sponsoring
Ben je geïnteresseerd in sponsoring, van deze selectie of één van de andere Team NL Bowling selecties, om zichtbaarheid voor je organisatie te creëren? Neem dan contact met ons op via jjvandersar@nbfbowlen.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Misschien ook interessant...