Stem op Stinissen als Sportman van het jaar in Rotterdam

donderdag 22 december 2022

Michell Stinissen is genomineerd voor de titel 'Sportman van het jaar' in Rotterdam en jij kan hem aan die titel helpen door hem jouw stem te geven. Stinissen is genomineerd omdat hij met de Team NL Bowling heren EK-goud won deze zomer.

De 36-jarige Stinissen zette deze zomer samen met zijn teamgenoten Kenneth Ramos, Mike Bergmann, Nick de Gelder, Jord van Weeren, Brent de Ruiter en coaches Menno van den Heuvel en Ron van den Bogaard een kroon op zijn carrière in het Nederlands team, door in het Team Event van de EK Heren de gouden medaille te winnen.

Binnen het team wordt er nog wel eens gegrapt over de brooklyn strikes die Stinissen gooide in de finale tegen Italië, maar zijn rol in het winnen van de Europese titel kan niet onderschat worden. Met een dubbele 246 op dag twee van de kwalificatie zette hij de toon om de plek in de top 4 vast te houden.

Stemmen op de Sport Awards Rotterdam kan via deze link. De winnaars zijn voor 50% bepaald door stemmen van het publiek, de andere 50% is bepaald door een vakjury. Stemmen kan t/m 8 januari. Let op: Wanneer je gestemd hebt op Stinissen moet je onderaan de pagina jouw stem nog bevestigen.

We zijn trots op de nominatie van Stinissen en hopen natuurlijk dat hij 16 januari de titel krijgt.
 


 

Misschien ook interessant...