Stem op Stinissen als Sportman van het jaar in Rotterdam

donderdag 22 december 2022

Michell Stinissen is genomineerd voor de titel 'Sportman van het jaar' in Rotterdam en jij kan hem aan die titel helpen door hem jouw stem te geven. Stinissen is genomineerd omdat hij met de Team NL Bowling heren EK-goud won deze zomer.

De 36-jarige Stinissen zette deze zomer samen met zijn teamgenoten Kenneth Ramos, Mike Bergmann, Nick de Gelder, Jord van Weeren, Brent de Ruiter en coaches Menno van den Heuvel en Ron van den Bogaard een kroon op zijn carrière in het Nederlands team, door in het Team Event van de EK Heren de gouden medaille te winnen.

Binnen het team wordt er nog wel eens gegrapt over de brooklyn strikes die Stinissen gooide in de finale tegen Italië, maar zijn rol in het winnen van de Europese titel kan niet onderschat worden. Met een dubbele 246 op dag twee van de kwalificatie zette hij de toon om de plek in de top 4 vast te houden.

Stemmen op de Sport Awards Rotterdam kan via deze link. De winnaars zijn voor 50% bepaald door stemmen van het publiek, de andere 50% is bepaald door een vakjury. Stemmen kan t/m 8 januari. Let op: Wanneer je gestemd hebt op Stinissen moet je onderaan de pagina jouw stem nog bevestigen.

We zijn trots op de nominatie van Stinissen en hopen natuurlijk dat hij 16 januari de titel krijgt.
 


 

Misschien ook interessant...

U18 bondscoach Van Weeren genomineerd voor Leids sportcoach van het jaar

De gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie organiseren jaarlijks de uitreiking voor de Leidse Sportprijzen. Jord van Weeren, bondscoach van Team NL Bowling U18, is genomineerd voor Sportcoach van het jaar!

Road to Vienna start in Leiden

Zaterdag start de ‘Road to Vienna 2023’, het programma dat in het teken staat van deelname aan de Europese jeugdkampioenen van 2023 en van start gaat met bekende en nieuwe gezichten.

Vanaf zondag 29 januari: De European Senior Championships 2023

Zondag 29 januari gaan in Aalborg de European Senior Championships 2023 (ESC 2023) van start. Team NL Bowling wordt in Denemarken vertegenwoordigd door een dames- en een herenteam.

Uitkomen voor Nederland tijdens de ESC 2023? Dat kan!

Begin 2023 staan de European Senior Championships op het programma, in Aalborg, Denemarken. De NBF en ESBC Nederland zenden graag een team uit naar deze Europese kampioenschappen voor 50-plussers, waarvoor het kwalificatietraject bekend is gemaakt.