Stem op Jord van Weeren bij de Leidse Sporprijzen

woensdag 6 december 2023

Iets waar we best aan kunnen wennen: Jord van Weeren die genomineerd is voor de titel 'Sportman van het jaar' in zijn woonplaats Leiden. Hij maakt dit jaar opnieuw kans. Ook maakt hij kans op de publieksprijs, maar daarvoor heeft hij jouw stem nodig! 

Sportman van het jaar
Net als vorig jaar is de 29-jarige Van Weeren in Leiden genomineerd voor de eretitel 'Sportman van het jaar'! Vorig jaar won Van Weeren goud met Team NL Bowling in het Team Event van de Europese kampioenschappen. Het was niet genoeg voor de titel van 2022, want die ging naar schaatser Kjeld Nuis. Ook niet de minste natuurlijk.

Dit jaar is Van Weeren dus opnieuw genomineerd en brengt hij niet één, maar wel vier EK-medailles met zich mee. Van Weeren werd deze zomer individueel Europees kampioen in het Masters en het Singles Event. Daarnaast won hij met zijn teamgenoten brons in het Team Event en brons in het Doubles Event, met Mark Jacobs. Genoeg reden dus voor de organisatie van de Leidse Sportprijzen om Van Weeren opnieuw te nomineren. Terecht wat ons betreft! Zijn tegenstand is echter opnieuw niet mals. Twee roeiers uit Leiden zijn genomineerd, met beide een WK-titel op zak.

Zondag 17 december hoort Van Weeren of hij zich 'Sportman van het jaar' mag noemen.

Stem op Van Weeren voor de publiekprijs
Van Weeren maakt door zijn nominatie automatisch kans op nog een prijs, namelijk de publiekprijs. Van 4 t/m 15 december kan er gestemd worden op de genomineerden uit alle categorieën. Omdat wij ontzettend trots zijn op de historische prestaties die Van Weeren deze zomer met Team NL Bowling gerealiseerd heeft, roepen wij je op om jouw stem uit te brengen. Dat kan via onderstaande link:
Publieksprijs Leidse Sportprijzen 2023 | Sleutelstad

Je selecteert Jord van Weeren in het overzicht. Vervolgens vul je rechts in het menu je gegevens in en verzend je jouw stem. 


 

Misschien ook interessant...