Stedenontmoeting Jeugd op 22 april in Den Bosch

woensdag 15 maart 2023

Zaterdag 22 april organiseren we de Stedenontmoeting Jeugd en dat doen we in een centrum waar iedere week vele jeugdbowlers in actie komen: De Maaspoort in Den Bosch. Jij kunt je nu inschrijven met een team van jouw vereniging om de strijd aan te gaan met andere jeugdteams uit heel Nederland.

Opzet
De deelname staat open voor alle NBF leden die op 1 september 2022 nog niet de leeftijd van 18 jaar hadden bereikt. Er wordt gespeeld in drie klassen: t/m 12 jaar mixed (Pupillen), t/m 15 jaar mixed (Aspiranten) en t/m 18 jaar mixed (Junioren). Alle deelnemende teams spelen 8 games in het Baker Format. Elke game spelen er vier spelers. Na iedere game kan er van zowel spelers als volgorde gewisseld worden. De top 4 per klasse plaatst zich voor de finales.

Meer informatie
Meer informatie over de Stedenontmoeting Jeugd en het inschrijfformulier vind je op deze pagina. Wil jij meedoen? Gooi het dan snel in de groep bij jouw vereniging, maak een team en meld jullie team aan. Dan zien we je snel in Den Bosch!


Misschien ook interessant...

Video: Clinic voor jeugd in het kader van NK in Eindhoven

Van 15 mei t/m 3 juli organiseren we de NK 2022 in Eindhoven. Dat evenement grijpen we aan om de bowlingsport én de Eindhovense Bowling Verening (EBV) onder de aandacht te brengen van de Eindhovenaren. Dinsdag 31 mei organiseerden we daarom een clinic.

NBF pakt draad weer op met talentontwikkeling

Na twee jaar van lockdowns, wil de NBF in april de draad weer op pakken wat betreft talentontwikkeling. De organisatie daarvan wordt anders ingezet dan voor de coronacrisis. Heb jij het talent en de ambitie om hierin mee te gaan? Meld je dan aan!

Rectificatie tabloid Bowlen.nl

In de laatste Bowlen.nl, die begin deze maand bij al onze leden op de mat viel, stonden diverse fouten in de verslaggeving over de NK Jeugd 2022.

Road to Vienna start in Leiden

Zaterdag start de ‘Road to Vienna 2023’, het programma dat in het teken staat van deelname aan de Europese jeugdkampioenen van 2023 en van start gaat met bekende en nieuwe gezichten.