Start dit seizoen met een opleiding tot trainer of wedstrijdleider

maandag 2 oktober 2023

Het nieuwe seizoen is inmiddels een maand onderweg en dat betekent dat binnenkort ook onze NBF-opleidingen van start gaan. Dit seizoen kun jij een opleiding volgen tot trainer of tot wedstrijdleider. 

Trainersopleiding
Vind jij het leuk om jouw kennis over te dragen aan andere leden binnen de vereniging, om jeugd te leren bowlen en/of beginnende bowlers te introduceren in onze sport, dan is het volgen van de trainingsopleiding iets voor jou! Tijdens onze level I opleiding, kom je meer te weten over de bowlingsport en hoe je iemand beter van tips kunt voorzien.

Onze opleiding wordt gegeven door zeer ervaren docenten, die niet alleen de NBF-licentie hebben, maar ook namens de Europese bowlingfederatie deze opleiding mogen aanbieden. Onze opleiding is namelijk ook erkend door de EBF, wat betekent dat jouw certificaat na afronding van de opleiding is heel Europe erkend wordt.

Meer informatie over de opleiding vind je hier. Wacht niet te lang met het tonen van je interesse, want we zijn voornemens de opleiding op 14 oktober te starten!

Opleiding tot wedstrijdleider
Wil je graag jouw bijdrage leveren aan de bowlingsport, maar daarbij niet per se óp de baan staan, dan is de opleiding tot wedstrijdleider iets voor jou. Als wedstrijdleider zorg jij ervoor dat leagues en toernooien letterlijk en figuurlijk in goede banen worden geleid. Je staat als wedstrijdleider binnen in de sport, waarbij je veel mensen leert kennen en werkt aan jouw communicatie-, organisatie- en leiderschapskills. Dit zijn dan ook precies de onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen, naast natuurlijk de regels van onze sport.

Klik hier voor meer informatie. Ook bij deze opleiding geldt dat we op korte termijn willen starten, dus meld je snel bij interesse.

Misschien ook interessant...