Stand van zaken NTL 2021-2022

vrijdag 16 juli 2021

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken. We zijn er echter van overtuigd weer tot een goede piramide te komen, waarbij alle teams op het eigen niveau de strijd aan kunnen gaan.

Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we het aantal poules per klasse moeten aanpassen. Zouden we niets aanpassen dan zou de 2e klasse namelijk uit slechts 2 poules bestaan hetgeen vooral in verband met de reisafstanden geen wenselijke situatie is. We zijn nu verschillende alternatieven aan het vergelijken op basis van teamgemiddelden en reisafstanden zodat we voor alle teams een zo aantrekkelijk mogelijke competitie kunnen creëren. Zodra de poule-indelingen voor het nieuwe seizoen zijn gemaakt zullen we jou uiteraard z.s.m. informeren.

PS: Om tot een ideale indeling te komen, 11 poules met 8 teams, is er nog ruimte voor drie teams. Help jij ons mee om nog drie teams te werven? Dit kan door navraag te doen binnen jouw vereniging en vriendengroep om te peilen of er interesse is komend seizoen aan de NTL deel te nemen.

Kijk voor meer informatie over de NTL op de NTL webpagina. Om je aan te melden of bij vragen, stuur ons een e-mail.

Vooralsnog wensen we iedereen een prettige vakantie.

Misschien ook interessant...

Doe in oktober mee aan Lanetalks 'Bowl for hope'

Partner Lanetalk organiseert in oktober 'Bowl for hope' - A strike against cancer. Jij kunt deelnemen in één van de 17 centra in Nederland waar Lanetalk actief is, mee strijden om de titel en zo een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Vincent Vluggen wint opnieuw YET-stop dit seizoen

Tijdens de laatste stop in de Youth Euro Trophy (YET) voor de seizoensfinale, Koge Youth Masters in Denemarken, heeft Vincent Vluggen zijn tweede toernooizege in dit YET-seizoen behaald. In de finale bleef hij o.a. landgenoten Brent de Ruiter en Mike Bergmann voor.

Stedenontmoeting Senioren 2020

Afgelopen seizoen heeft de BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren voor de 3e keer in successie gewonnen.

Vanwege het feit dat de BowlingVereniging Haarlem het evenement nog een keer mocht organiseren en er in 2019 geen mogelijk voor was zal de Stedenontmoeting Senioren 2020, voorlopig voor de laatste keer, plaatsvinden in Bison Bowling Haarlem.

ESC 2020: Opnieuw brons voor Nico Thienpondt

Na het Team Event, dat helaas geen prijzen opleverde, begon donderdag het Singles Event op de EK 50+ in Wenen. Er waren meerdere schermen nodig om de ontknoping te volgen, met als eindresultaat: All-Events brons voor Nico Thienpondt.