Sport & FEC Seminar

donderdag 6 februari 2020

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen? Uit recent onderzoek bij amateurvoetbalverenigingen in Brabant en Zeeland blijkt dat voetbalverenigingen met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd en dat geldt wellicht ook voor andere sportverenigingen.

Wij helpen u graag de financiële kansen te verzilveren en onnodige risico's te voorkomen. Om die reden organiseert het Institute For Financial Crime, in samenwerking met NOC*NSF, een interactief seminar waarbij wij ervaringen met u willen delen en waarbij wij u van concrete handvatten zullen voorzien, zodat u uw vereniging weerbaar kunt maken en gezond kunt houden. Dit seminar biedt amateurverenigingen tips, voorbeelden en een netwerk. Sta niet aan de zijlijn. Kom in het veld en speel mee!

Wanneer: 13 februari 2020

Waar: SportCampus Den Haag

Voor wie: Sportverenigingen, sportbonden, gemeenten en sportbedrijven.

Aanmelden: https://www.iffc.nl/sportenfec13feb

Misschien ook interessant...

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

Verloting 10 Bowltech Probowl bowlingballen dinsdag 10 november!

Deze zomer kondigden we een verloting aan van 10 bowlingballen. Inmiddels is de deadline voor het inzenden van de bonnen verstreken. Dinsdag 10 november maken we de winnaars bekend.

Aanstaande vrijdag: Samenvatting Weber Cup op RTL 7

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

De nieuwe naam van onze wereldorganisatie past beter bij de ambities

De organisatie die we kenden als World Bowling en daarvoor nog als de WTBA, heeft een naamsverandering ondergaan. Vanaf nu zijn we als NBF aangesloten bij de International Bowling Federation (IBF).