Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

vrijdag 28 februari 2020

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen.

Een bijdrage van Jos Homan:

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen. Helaas kon Haarlem niet helemaal compleet verschijnen waardoor zij de aansluiting met koploper Heerhugowaard Fireballs 1 verloren, maar dat betekent niet dat alle kaarten al geschud zijn in de Scratch league. Ook in de Bonus League is het nog spannend, al ziet het er daar wel naar uit dat de 1e plaats naar een team van Heiloo zal gaan. Al ligt BV Haarlemmermeer GEEL ook nog op de loer.

Ook de individuele ranglijsten geven nog geen uitsluitsel wie er met de prijzen vandoor zullen gaan. Al met al belooft het op 21 maart een mooie afsluitende leaguedag te worden in Almere. Na afloop zal er in ieder geval weer een flink feestje gebouwd gaan worden, of er nu gewonnen is of niet en dat is nou net waar het om draait in het G-Bowlen: van elke wedstrijddag een feestje maken.

Klik hier voor alle standen na 4 van de 5 speeldagen.

Misschien ook interessant...

Grote solidariteit, ook in de sport

Dinsdag 17 maart deelde NOC*NSF het volgende bericht met ons dat we jullie niet willen onthouden. Klik op Lees meer om het bericht te lezen.

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Bowlen centraal in '1000 seconden' op 3FM

In het item '1000 seconden' van radio 3FM programma Avonturen van Mark stond bowlen centraal tijdens de uitzending op woensdag 8 juli. International Denise Blankenzee nam de honneurs waar en gaf toelichting over onze sport.

Jord van Weeren genomineerd voor Leidse Sportprijzen

International Jord van Weeren maakt in zijn woonplaats kans op de titel 'Sportman van het jaar'. Van Weeren is genomineerd voor de Leidse Sportprijzen en jij kunt je stem uitbrengen voor de Publieksprijs.