Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

vrijdag 28 februari 2020

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen.

Een bijdrage van Jos Homan:

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen. Helaas kon Haarlem niet helemaal compleet verschijnen waardoor zij de aansluiting met koploper Heerhugowaard Fireballs 1 verloren, maar dat betekent niet dat alle kaarten al geschud zijn in de Scratch league. Ook in de Bonus League is het nog spannend, al ziet het er daar wel naar uit dat de 1e plaats naar een team van Heiloo zal gaan. Al ligt BV Haarlemmermeer GEEL ook nog op de loer.

Ook de individuele ranglijsten geven nog geen uitsluitsel wie er met de prijzen vandoor zullen gaan. Al met al belooft het op 21 maart een mooie afsluitende leaguedag te worden in Almere. Na afloop zal er in ieder geval weer een flink feestje gebouwd gaan worden, of er nu gewonnen is of niet en dat is nou net waar het om draait in het G-Bowlen: van elke wedstrijddag een feestje maken.

Klik hier voor alle standen na 4 van de 5 speeldagen.

Misschien ook interessant...