Schrijf je op tijd in voor de Nationale Trio Leagues

woensdag 16 juni 2021

We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.

We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.

Wat je ook zoekt in de NTL, je kunt het er vinden: Gezelligheid met je vrienden en de tegenstanders, uitdaging op banen van andere bowlingcentra, met andere patronen dan je gewend bent en je kunt op ieder niveau terecht. Voor de meest fanatieke en allerbeste van het land is er de Eredivisie, maar is jouw niveau lager dan wat daar wordt gevraagd, dan is dat geen probleem in een lagere klasse.

Een seizoen bestaat uit 8 speeldagen, waardoor je gemiddeld één keer per maand op pad gaat voor een nieuwe speelronde. Met een paar vrienden is jouw team al compleet en kunnen jullie je inschrijven. Online, dus dat is zo geregeld. Zorg er wel voor dat je jouw inschrijving nog deze maand bij ons aanmeldt, want de deadline ligt op 1 juli. Stuur je vrienden dus vandaag nog een bericht en schrijf je samen in voor het nieuwe seizoen.

Meer informatie en de link naar de online inschrijving vind je op deze pagina: https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NationaleTrioLeagues.aspx

Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen via info@nbfbowlen.nl.


Misschien ook interessant...

Crowdfunding voor World Games en WK U21

Team NL Bowling wacht een overvolle zomer, met vanaf juni t/m oktober iedere maand een kampioenschap. Voor de World Games en de WK U21 zijn we crowdfundingacties gestart, om de kosten voor de deelnemers (zoveel mogelijk) te dekken.

EK jeugd in Tilburg: Nog ruim 6 weken

De Europese jeugdkampioenschappen worden dit jaar in Tilburg gespeeld, met de Nederlandse Bowling Federatie als trotse organisator. Met nog 6,5e week tot de openingsceremonie is het de hoogte tijd voor een update.

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Trainers bijgeschoold met nieuwe inzichten

Zaterdag 7 maart heeft in Olround Bowling in Veenendaal een bijscholingdag plaatsgevonden. Deze dag stond in het teken van het opfrissen van bestaande lesstof en het aanbieden van vernieuwde lesstof.