Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

dinsdag 12 november 2019

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Team event
De Ton Zandboer Cup is bij uitstek een mooi team evenement om te spelen met jouw favoriete mede-bowlers of om juist de band met andere leden binnen jouw vereniging eens te versterken. Steeds moeten jullie samen één ander team verslaan om weer een ronde verder te komen en daarmee een stapje dichterbij de finaledag in Tilburg! De wedstrijden worden over het algemeen doordeweeks gegooid en loot je toevallig een uit-wedstrijd, dan staat dat garant voor een heuze cupavond op "vijandig" grondgebied. Niets mooiers dan winnen in het huis van het andere team, toch?!

Twee edities
Ook in 2020 organiseren wij twee edities van de Ton Zandboer Cup: scratch en handicap. Deelname aan de handicapeditie is mogelijk voor spelers met een pasgemiddelde van maximaal 179,99. Het handicappercentage is 70% van 180, met een maximum van 35. Spelers met een hoger pasgemiddelde mogen uitsluitend aan de scratcheditie deelnemen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 hoofdleden van de vereniging. Iedere vereniging mag maximaal 2x drie teams inschrijven.

Schrijf je nu in!
Geef jouw bowlingseizoen een extra boost door mee te doen aan dit mooie team event. Klik hier voor alle details over de opzet én de inschrijfformulieren voor beide edities.

Voor vragen, stuur een mailtje naar wedstrijdzaken@bowlen.nl.

We zien jullie inschrijving graag verschijnen en wie weet zien we jullie dan in Tilburg aan het einde van de rit!

Misschien ook interessant...

BV Den Bosch start met buiten trainingen

Kijken wat er wél kan, dat is wat ze bij bowlingvereniging Den Bosch doen. En dat resulteerde onlangs in de eerste buitentraining voor de jeugd. Zaterdag 10 april staat de tweede buitentraining op het programma.

17 oktober: Online verenigingsoverleg over werving vrijwilligers

Ook in dit seizoen organiseren we iedere 6 weken een online verenigingsoverleg. Maandag 17 oktober staat de volgende op het programma, waarbij we ingaan op het werven van vrijwilligers voor de vereniging, bestuursleden in het bijzonder. 

Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!