Schrijf je nu in voor de NK 50+ Dubbel

dinsdag 5 april 2022

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

De inschrijving voor deze NK is inmiddels geopend en staat open voor alle NBF-leden die in kalenderjaar 2022 de leeftijd van 50 jaar bereiken of al bereikt hebben. 

Er worden 5 games voorronde gespeeld, waarna twee keer 14 dubbels zich plaatsen voor de finaledag op 29 mei waar de prijzen verdeeld worden.

Klik hier voor het volledige serieoverzicht, alle regels en de contactgegevens om je in te schrijven!


Misschien ook interessant...

Nog een paar dagen en dan starten de NK 2022 in Eindhoven

Aanstaande zondag starten de Nederlandse kampioenschappen 2022. Voor het eerst worden diverse NK georganiseerd in één centrum: Bowling Eindhoven. Zondag 15 mei trappen 95 G-bowlers de NK af, die vervolgens nog 7 weken duren t/m de finales voor de Elite op zondag 3 juli.

Inschrijving Stedenontmoeting Senioren geopend

We mogen weer en daarom is de inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 2022 geopend. Na diverse lockdowns is dit een mooie gelegenheid om het verenigingsgevoel weer op te roepen en het op te nemen tegen andere verenigingen uit heel het land.

Uitslagen Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch

Zondag 27 februari werden in Franky's Nieuwegein de finales gespeeld van de NK 50+ Scratch. Dames & heren streden apart van elkaar in drie leeftijdsklassen om de eerste nationale titels van 2022. 

Terug op de wedstrijdkalender: Arnhem Open, nieuwe stijl

Een nieuw toernooi is dit seizoen nog toegevoegd aan onze wedstrijdkalender: Arnhem Open. Of eigenlijk zijn het drie toernooien die in het Pinksterweekend worden georganiseerd.