Schrijf je in voor de Dutch Youth Masters 2024

maandag 19 augustus 2024

De Dutch Youth Masters (DYM) gaat van start op 7 september en is een geweldig evenement voor jonge bowlers in Europa, dat geweldige kansen biedt om tegen leeftijdsgenoten uit verschillende landen te spelen. Met meer dan 120 deelnemers uit 11 Europese landen, is het een unieke ervaring waar je als jonge bowler echt bij moet zijn. De organisatie is nog op zoek naar deelnemers voor enkele series, dus dit is jouw kans om mee te doen!

Tijdens het toernooi speel je 6 kwalificatiegames, en je kunt zelfs meerdere keren deelnemen (re-entry’s) om je kansen te vergroten. Er zijn vier leeftijdscategorieën: U13, U16, U19 en U25, dus je speelt tegen anderen van dezelfde leeftijdsgroep.

Wat dit toernooi extra aantrekkelijk maakt, is de prijzenpot van 15.000 euro, de geweldige verrassingspakketten voor alle finalisten, en de mogelijkheid om prachtige bowlingballen, tassen en andere prijzen te winnen van onze sponsor Brunswick.

Als je geïnteresseerd bent, wacht dan niet te lang met inschrijven! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in diverse series. Schrijf je in via het inschrijfformulier op dutchbowlingtournaments en zorg dat je erbij bent!

Veel succes en hopelijk tot ziens op de Dutch Youth Masters!

Misschien ook interessant...