Renzo Klijn en Pinhunters vallen in de prijzen bij Odin Challenge

donderdag 20 mei 2021

Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heeft met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.

Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heetf met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.

Renzo heeft een mooi verhaal gepost over zijn kleurrijke shirt en Sander Broers kijkt erg uit naar een nieuw seizoen met zijn teamgenoten.


Misschien ook interessant...

Nederlandse kampioenen D-bowlen bekend

Zaterdag 4 juni werden de Nederlandse kampioenschappen D-bowlen 2022 gespeeld in Eindhoven. Het was voor het eerst dat deze kampioenschappen onder de vlag van de NBF werden georganiseerd.

Selectie EYC 2023 bekend

Van 2 t/m 9 april doet het jeugdteam van Team NL Bowling mee aan de European Youth Championships 2023 in Wenen, Oostenrijk. De 8-koppige selectie die ons land tijdens deze EK vertegenwoordigd is inmiddels bekend gemaakt door de begeleidingsstaf.

CTB centraal bij online verenigingsoverleg

Dinsdag 12 oktober vond online weer een verenigingsoverleg plaats. Het zgn. Coronatoegangsbewijs (CTB) kreeg de nodige aandacht. Daarnaast werden diverse vragen van verenigingen beantwoord.

Vacature bestuurslid

Wegens het aanstaande vertrek van onze penningmeester zijn wij op zoek naar een bestuurslid.