Rectificatie tabloid Bowlen.nl

maandag 17 oktober 2022

In de laatste Bowlen.nl, die begin deze maand bij al onze leden op de mat viel, stonden diverse fouten in de verslaggeving over de NK Jeugd 2022.

Bericht van de Bowlen.nl redactie:

Jeugdkampioenen verwisseld

In de laatste uitgave van Bowlen.nl zijn helaas uiterst storende fouten geslopen in het verslag van de NK Jeugd. Niet alle jeugdige kampioenen kregen daardoor de eer die hen toekwam. In het verslagje zoals dat eerder op de NBF-site werd gezet, was dat overigens gelukkig wel het geval. Desondanks op deze plek nogmaals de juiste kampioenen van 2022 op een rij.

Bij de singles: Stefanie Hoefnagels en Delano Beekman (onder 21 jaar), Veerle Tribulet en Floris Dollevoet (onder 15) en Kalyn Hamminga en Lucas Dollevoet (onder 12 jaar). Bij de doubles kwamen de combinaties Rosan Hamminga/Stefanie Hoefnagels en Nick Schokker/Vince van der Loo (onder 21), Veerle Tribulet/Puck Baijens en Floris Dollevoet/Lucas Dollevoet (onder 15) en Nora Damen/Lies Termohlen en Eric de Mes/Radin Alizade (onder 12) als winnaars en winnaressen uit de bus.


 

Misschien ook interessant...

Spannende Stedentontmoeting Jeugd 2022 in Volendam

Zaterdag werd in Volendam de Stedenontmoeting Jeugd 2022 gespeeld. In drie leeftijdscategorieën namen teams het namens de verenigingen tegen elkaar op voor de nationale titel. En het werd een spannende strijd! 

Stedenontmoeting Jeugd op 22 april in Den Bosch

Zaterdag 22 april organiseren we de Stedenontmoeting Jeugd en dat doen we in een centrum waar iedere week vele jeugdbowlers in actie komen: De Maaspoort in Den Bosch. Jij kunt je nu inschrijven met een team van jouw vereniging om de strijd aan te gaan met andere jeugdteams uit heel Nederland.

Drie verenigingen verdelen titels Stedenontmoeting Jeugd

Zaterdag 22 april werd de Stedenontmoeting Jeugd gespeeld in Den Bosch. De titels in de drie leeftijdscategorieën werden verdeeld over drie verschillende verenigingen.

Video: Clinic voor jeugd in het kader van NK in Eindhoven

Van 15 mei t/m 3 juli organiseren we de NK 2022 in Eindhoven. Dat evenement grijpen we aan om de bowlingsport én de Eindhovense Bowling Verening (EBV) onder de aandacht te brengen van de Eindhovenaren. Dinsdag 31 mei organiseerden we daarom een clinic.