Radio 5 gaat terug in de tijd met Nel Tel

dinsdag 2 november 2021

In het programma Theater van het Sentiment, van KRO-NCRV op Radio 5, is een krantenknipsel uit 1974 aanleiding voor een vermakelijk gesprek met toenmalig bowlingtalent Nel Tel.

In het programma Theater van het Sentiment, van KRO-NCRV op Radio 5, is een krantenknipsel uit 1974 aanleiding voor een vermakelijk gesprek met toenmalig bowlingtalent Nel Tel.

Net Tel, destijds 30 jaar, stond met het volgende artikel in Telegraaf:Pagina & artikel, klik voor vergroting.
Als we alle standaard, flauwe opmerkingen over bitterballen negeren, is het een leuk gesprek om terug te luisteren, waarin Tel vertelt over hoe zij ooit in aanraking kwam met de sport, naar welke landen de sport haar allemaal gebracht heeft en hoe ze nu de sport nog steeds (even fanatiek) beleeft in het 50+ circuit.

Klik op onderstaande afbeelding om het het interview (7 minuten) terug te luisteren:

Misschien ook interessant...

Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.

Verkiezing Clubheld van het Jaar

De verkiezing Clubheld van het Jaar gaat maandag 21 oktober van start. Of het nu gaat om het draaien van bardiensten, het schoonmaken van de club of het wassen van de teamshirts, niets is te veel voor de clubheld. Op jouw club loopt er vast ook wel één rond; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.

Paling 13e op de QubicaAMF World Cup

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Lintjesregen brengt positief nieuws

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.