Perniaux (BEL) en Jeeves (GB) winnen Dutch Senior Open 2022

zondag 7 augustus 2022

Het 15e STORM Dutch Senior Open 2022 is gewonnen door Veronique Perniaux uit België en de Brit Steven Jeeves. In Nieuwegein wisten zij het toernooi op hun naam te schrijven te midden van een geweldig internationaal deelnemersveld.

Met 316 entries en deelnemers uit maar liefst 16 landen, kende het Dutch Senior Open een geslaagde comeback naar twee jaar afwezigheid door Covid-19. Het toernooi dat woensdag 3 augustus van start ging kende een kwalificatie van 6 games, waarna de finalisten zondag 7 augustus in enkele finalerondes de strijd met elkaar aan gingen.

In de kwartfinale wist Uwe Tscharke de eerste perfect game op het bord te zetten, wat hem een geweldige bowlingbal opleverde.

Een overzicht van alle uitslagen is te vinden op Dutch Senior Bowling | Schiedam Senior Open - Results

Voor meer foto's ga je naar de Facebookpagina van het toernooi: Dutch Senior Open | Facebook 

Misschien ook interessant...

ESBC kampioenschappen in Berlijn van start

Maandag 27 juni zijn de ESBC kampioenschappen van start gegaan in Berlijn. Na uitstel door corona hebben zich nu weer vele 50-plussers uit heel Europa verzameld om de strijd met elkaar aan te gaan. Namens Nederland komen 46 deelnemers in actie. De kampioenschappen duren nog tot en met zaterdag 2 juli.

Van den Bogaard/Kok & Klaver/van Dijk Nederlands kampioenen 50+ Dubbel

Tijdens de NK 50+ Dubbel zijn zondag 29 mei de duo's Ron van den Bogaard/Eric Kok (scratch) en Didi Klaver/Karel van Dijk (handicap) Nederlands kampioenen geworden. De finales werden gespeeld in Franky's Bowling te Leiderdorp.

Hoge scores tijdens 10e STORM Jeneverstad on Tour

Als één van de eerste toernooien in het nieuwe jaar stond het 10e STORM Jeneverstad On Tour 50+ toernooi op het programma. Zondag 15 januari zijn de finales gespeeld in Tilburg, bij Dolfijn - The Plays To Be -.

Bestel je prijzen met korting bij Sportprijzenkampioen.nl

De NBF heeft dit jaar in Sportprijzenkampioen.nl een partner gevonden voor het verzorgen van alle prijzen tijdens Nationale Leagues en kampioenschappen. Ook NBF-verenigingen kunnen meeprofiteren van deze samenwerking.