PBA Pro Bowling game: een alternatief tijdens de lockdown

woensdag 5 mei 2021

We missen de strikes, spares en de splits. Al maanden zijn de bowlingcentra gesloten. Om toch een klein beetje het gevoel te behouden is er een alternatief: De PBA Pro Bowling game voor jouw game console.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.We missen de strikes, spares en de splits. Al maanden zijn de bowlingcentra gesloten. Om toch een klein beetje het gevoel te behouden is er een alternatief: De PBA Pro Bowling game voor jouw game console.

PBA Pro Bowling
Wellicht heb je de advertentie in Bowlen.nl ook gezien, maar Farsight Studio's heeft een prachtig bowlingspel gelanceerd waarmee jij de baan op kan stappen als één van jouw PBA-helden. Het spel heeft zich ontwikkeld tot een heel realistisch bowlingspel, waarmee je het online tegen jouw vrienden kan opnemen.

Maar er is nog meer: Je kunt head-to-head wedstrijden spelen en aan toernooien deelnemen of je start jouw eigen PBA-carrière in de 'single player experience'. Het spel biedt iets voor iedere bowlingfan.

PBA Pro Bowling 2021 heeft een officiële licentie van de Pro Bowlers Association en dat maakt het mogelijk dat jij kunt kiezen uit 26 profspelers om het spel mee te spelen. Hierbij wordt je ondersteudn door commentaar van het tv-team met Rob Stone en hall-of-famer Randy Pedersen.

Nieuwe features voor 2021 zijn o.a.:

  • Online Head-to-Head Modus.
  • Speel als jouw favoriete PBA-prof.
  • Stepladder Finales zijn toegevoegd bij meer dan 100 carrière modus toernooien.
  • Ontwikkelde bal en pin beweging.
  • De omstandigheden bevatten nu ook Oil Pattern Breakdown and Carry-down.
  • Andrew Anderson is toegevoegd aan het spel.
  • Je kunt kiezen uit meer dan 150 ballen, inclusief 40 nieuwe ballen van alle topleveranciers van de PBA Tour
Kijk voor meer informatie over dit te gekke spel op probowling.com, waar je ook alle juiste links vindt om het spel voor jouw console te downloaden.

We wensen je veel spelplezier en mooie strikes toe!

Misschien ook interessant...

Hoe ga jij om met het gemis van bowlen?

Sinds vorige week mogen we niet bowlen. In perspectief met wat er gebeurd op de wereld, is dat niet meer dan jammer. Maar toch, sporten is juist op momenten als deze een fijne afleiding. Daarnaast zijn we ook gewoon verslaafd aan het spel. Hoe ga jij om met dat gemis? Wij delen enkele ideeën.

Update coronavirus: Vanaf zondag 28 november is bowlen niet toegestaan na 17.00 uur

Vrijdag 26 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Zowel horeca als amateursport is na 17.00 uur niet toegestaan, dus dit keer is het gevolg voor onze sport direct helder: Na 17.00 uur is het niet toegestaan om te bowlen.

NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards.

Update coronavirus: Versoepelingen aangekondigd per 18 februari en 25 februari 2022

Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd die stapsgewijs per 18 februari en 25 februari ingaan. Vanaf 25 februari zijn er geen beperkingen meer om te gaan bowlen.